Diziler & Filmler Anime izlediniz mi ya da anime ne demek biliyor musunuz? Gözcü4 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İzledim İzlemedim Anime ne demek bilmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Anime izlediniz mi ya da anime ne demek biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. İzlemez miyim bea. Death Note kırmızı çizgimiz. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Anime izlerim arada 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Atakon Titan be hunter izledim ikisi de mükemmel çok etkilenmiştim 0 1 Yorumla Gözcü4 +1 yıl Atakan Titan hemen sarıyor mu? Temposu nasıl Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl 6 anime bitirdim. Death Note'a başladım ama ara verdim, o bitince One piece'e başlayacağım. 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Ne ki bilmiyorum bile yani görsel olarak biliyorum sadece 0 0 Yorumla
tansinan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl "Ruhların Kaçışı" izlenmesi gerekenlerden 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 412 cevap paylaştı. İzledim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İzlemez miyim bea. Death Note kırmızı çizgimiz.
Anime izlerim arada
Atakon Titan be hunter izledim ikisi de mükemmel çok etkilenmiştim
Atakan Titan hemen sarıyor mu? Temposu nasıl
6 anime bitirdim. Death Note'a başladım ama ara verdim, o bitince One piece'e başlayacağım.
Ne ki bilmiyorum bile yani görsel olarak biliyorum sadece
Biliyorum, izlemedim.
"Ruhların Kaçışı" izlenmesi gerekenlerden
Pislik yapmayı istersen izler
yüzden fazla anıme bitirdim
Anime ne demek bilmiyorum
İzlerim
İzledim