Teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Aşk ve ilişkiler üzerine en iyi Türk diziler nelerdir?
Teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Binbir Gece 2006-2009 yılları arasında yayınlanan bu dizi, lösemi hastası oğluna ilik nakli için para bulmaya çalışan dul bir kadın olan Şehrazat ile onun patronu olan Onur’un aşkını anlatıyor. Dram, aşk ve romantik türlerindeki bu dizi, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı unutulmaz bir yapım.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
08 Aralık, 2023 Cuma 23.33
Dizilerde çoğunlukla çarpık ilişkiler ve entrikalar var... bu yüzden sürekli takip ettiğim dizi yok ancak sadakatsiz dizisinin finali aldatılan kişi, aldatan kişiden intikamını eninde sonunda alır
Bu diziyi izlemiyordum ama zamanında çok izlendiğini biliyorum. Yanılmıyorsam dizi aşkı gerçek aşka dönmüş ve bergüzar korelle halit ergenç bu dizi sayesinde tanışıp evlenmişlerdi.
Evet
Yaprak dökümü kavak yelleri gümüş bizimkiler
Cevap
8Cevap
Asi, Gümüş, ıhlamurlar altında en azından şimdikiler kadar sapıtmışlık yoktu diye hatırlıyorum
Kesinlikle katılıyorum
☺️
Güncel Türk dizileri. Kim kimle beraber belli değil karman çorman. d
Kesinlikle 🤣
Herşeyin olduğu bir dizi öneririm sana. Ekmek teknesi izle Youtube den.
Teşekkür ederim abi
Normalde dizi izleyemeyi sevmem ama bu diziye bir çok kez baştan sona kadar izledim güzeldi
Evet güzeldi
Leventin elayı nikah masasında bıraktıgı gün ben ilişkilere olan inancımı kaybettim thanksss
Yapma Allah aşkına dizi ☺️
Dizi'deki karakter levent olabilir ama gerçek hayatta kutsi bir insan sonuçta erkeklere güvenmiyorum. Hepsi sadece seks ister sevgi , aşk gibi duyguları bilmiyorlar erkeklerin duyguları yoktur.
🥺🥺 üzüldüm böyle bir insan değilim ama neyse seninde haklı olduğun yerler var
levent elayı terk etti ve nikah masasında bıraktı degil mi o günden sonra hoşlandıgım aşık oldugum adamdan'da şüpeleniyorum levent tüm kadınların duygularının katiliii
🤣🤣 Eyşan da o zaman kadınların katili
Kimse levent'in elaya yaptıgını unutturamaz 🚬🚬🚬🚬 ne alaka bir hain varsa leventtir
Ela bile terk edildiyse lee'nin beni sevme ihtimali 00000000
haajajsjjskd
haajajsjjskd
dkdkf
Senin kalbini çalmak isterim zor kız 🤣
buna gerek yok😂😂
Zor kadınları seviyorum çünkü mutluluk onlarda 🤣
ejdjjdjxf
ne alakası var şimdii
Olsun sadakati severim zor Sevgi mutluluk oluyor o yüzden dedim
Benim sevdiğim en güzel öyle bir geçer zamanki, ekmek teknesi, ve yeditepe istanbuldu...
Zengin kız fakir oğlan 😃
😂😂
Haziran Gecesi
Oda çok güzeldi
Aşkı Memnu bence
Hic biri
Çalıkuşu desem 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?