Bana göre O Hayat Benim - Bahar karakteriydi. Efsun Bahar'ın hayatını çaldı, affedildi. Çocuğunu çaldı, yine affedildi. Kardeşim bile olsa affetmem, sineye çekmem ben bunları. Saflıkta nirvanaydı Bahar.

Bana göre O Hayat Benim - Bahar karakteriydi. Efsun Bahar'ın hayatını çaldı, affedildi. Çocuğunu çaldı, yine affedildi. Kardeşim bile olsa affetmem, sineye çekmem ben bunları. Saflıkta nirvanaydı Bahar.

Neden saflık eziklik olarak görülüyor? Çocuksu bir masumiyet ve art niyetsiz bir zihne neden öz güvensiz ve ezik damgası yapıştırılıyor anlamış değilim. Bir insan kendinin farkında ve öz güvenli olmasına rağmen masumiyetini ve çocukluğunu kaybetmemiş de olabilir. Dizilerde de "ezik" değil, "saf" bulduğum ve sevdiğim karakter Yetim İsmail Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'ndan.
Ben de aynısını düşünüyorum duygulandım şimdi izlemeye giderim o seviye bir diziydi. Ama fizik ödevleri...
Bence türk karakterlerinin çoğu ezikti :D ama yabancı filmlerden olaraksa ben Truva da ki paris derdim.. sen git başkasının karısıyla yat birde üstüne duello davet et birde üstüne kaybedince git adamı abine şişlet :D sdfsd
Bunu okuyunca aklıma "Kemal'im yapmaz" repliği geldi :D Kırgın çiçekler Kemal'in eşi diyorum :D
Ay evet, o da vardı 😄
Kemallere yapılan şakalarda zirveye oturan şaka oldu kadının sayesinde :D
Bunu yazmak için gelmiştim :D
Cevap
7Cevap
Bilemedim. Benim aklımda böyle karakterler kalmıyor anlaşılan. Senin atlattığın kız da tam safinaz
Ahshd inan öyleydi. Çok ezik bir karakterdi ya.
O anı yaşıyormuşum gibi hissettim şu an. Bu karakterler 2 tokatla da kendine gelemez. Eziklenmekten zevk alıyorlar çünkü. Bizi de sinir küpüne dönüştürüyorlar 😄
Döndükçe sinirlenen taraf vardır ya anlaşılan bizde de öyle sinir var.
Seni böyle canlandırdım gözümde: youtube.com/shorts/VBP_zoUw1RA?si=LGF8SARtOzIm3khC
Daha da sinir oluyorsun her dövdüğündee 💪🏻👊🏻👋🏻
Daha da çok gaza gelip saç baş yolarım ben evet. Bir tane vururum, ikincisinin hatrı kalmasın diye ikinciyi de yapıştırırım. Sonra üçüncü, dördüncü derken sonu gelmez bir türlü asdf
İşte ben böyleyim. Kıymetimi bilen yok ama. Benim gibisini mumla arasalar bulamazlar oysa ki.
Evet, bir zahmet şöyle köşeden köşeden ilerlesinler asdf
O fark etmez. Gözüme görünmeden herhangi bir köşeden gitsinler de sağ, sol fark etmez bana asdf
Ahahs sen de az değilsin asdf
Üzüm üzüme baka baka karardı diyorsun, haklısın asdf
Ezel dizisinde ki Ömer diyebilirim. Her şeye rağmen bile bile sevdiğini ve dostlarını affetdi ve tekrar aynı kuyuya attılar insanlar bence yaşadıkları şeyden ders almayı bilmeli.
Zaten genel olarak dizi karakterlerinden (özellikle başroller) hep ezik, saf rollerde oluyorlar. Çoğunluğu böyle yani 🤢
Bir köşede sevilmeyi bekleyen , sevdiği adamın başkasını sevmesini acı içinde izleyen karakterlerdir.
Saflik eziklik değildir 😊 ama yorumlar a baktım da evt kırgın çiçekler Kader olabilir
Türk dizisi izlemiyorum artık ama eskilerden feriha geliyor aklıma 😀
Üvey Baba dizisindeki Lamia.
Çocukluk yıllarım onun pasifliğine sinir olmakla geçti.
İzlerken aynı şeyleri hissetmişiz Bahar'a karşı 😅
Dimi 😅
Gerçek hayattan ne kadar esinlenildiyse artık 😅
Gerçek hayatta da Bahar gibileri varsa bir zahmet ölsünler. Bu kadar saflıkla fazla yaşamazlar zaten 😄
Yok kız illa bi onları da koruma kollama iç güdüsüyle sarıp sarmalayan vardır. Memlekete saf s@lak lazım 😁
Hep başkalarının kanatları altında olmaz işte. İnsan kendini de koruyup kollamayı bilmeli. Süzme saflık da iyi değil. İyi niyetli olsunlar ama dozunda olsunlar demek istiyorum 😄
Bende çok şey demek istiyorum ama polyyanna ya bile bişeyler öğretemedi bu dünya 😁
Haklısın ne diyebilirim ki :))
Estağfurullah
Bir de bayıl istersen Feriha
Ezikti ama saf değildi. Yırtıcıydı o biraz :))
Diriliş Ertuğrul Sadettin köpek jdndjd
Hayat bilgisinde vardı süzme karakteri
şu an için sakla benide incila
Kırgın çiçekler kader
Kırgın çiçekler Kader de olabilir
Bülent
Ezel- Ömer
Adini feriha koydum
Küçük besleme
Aşkı memnu nihal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?