O zaman biraz nostalji yapalım.. 😄 Ah eski Türk filmleri.. 🖤 Peki senin Yeşilçamda aşık olduğun aktör kimdi? Keyifli günler.. ✨️🥂
#smell

O zaman biraz nostalji yapalım.. 😄 Ah eski Türk filmleri.. 🖤 Peki senin Yeşilçamda aşık olduğun aktör kimdi? Keyifli günler.. ✨️🥂
#smell
Ayyy ayyy ayyy yaaaaa 😘sorunun güzelliğine gel, yerim ben bu soruyu 😍 Bilhassa şarkının güzelliğine ne demeli, Belkıs Özener'in kadifemsi sesinden. Belkıs Özener oyunculara sesini vermiş bir sanatçımız😚
Bilhassa detaydaki o resmin tatlılığı♥️
Benim yeşilçamdaki aşkım kim miydi? Ben günümüz oyuncularına pek alaka duyamıyorum, onlar da yakışıklı lakin ben eski adamları seviyorum. Bıyıklı falan, kır saçlı, eski erkekler nasıl nefisti öyle.
İzzet Günay mı desem acaba bu suale 🖤🤍 Ben adama eriyip bitiyorum yahu, o sahiden öpüşüyordu, öpüşüyormuş gibi yapmıyordu, güzel de öpüyordu hani, adam her rolü ustalıkla oynamış. Komediyi, duygusal rollerini hepsini.
https://www.youtube.com/embed/pVzwxkgK3YYAh İzzet Günay burada nasıl nefis, dehşet bir şey, hele o bıyıkları, adama ben bu filminde abayı yakmıştım, nasıl da dolu dolu bakıyor, her kadın hoşlanır kendisine böyle bakılmasından, keza Türkan Şoray da ne güzel eşlik etmiş ona, ah bence en çok Sabiha sevdi, ne de güzel sevdi Halil'i.
Tabii bir de Cüneyt Arkın'ı unutmamak lazım, ahhhhh o gözler halis mi, yahu ben onun gözlerini mavi sanardım hep, meğersem yeşilmiş, kumral, yeşil gözlü, karizmatik adam.
https://www.youtube.com/embed/IS4_WTi3jwQYahu şimdikiler niye böyle yakışıklı değil.
Ah bir de Kartal Tibet var 🦅 Canım İclal Aydın Üç Kız Kız Kardeş ve Kalbimin Can Mayası isimli kitabında Türkan ve Kartal diye isimlendirmişti romanındaki karakterlerini, ahh İclal Aydın' da aşık benim gibi nostaljiye, yeşilçama😍 Aşık olunmayacak gibi mi, bize aşkı ne de güzel hissettirdiler, aşkın en saf halini izledik sayelerinde, şimdi aşk diye izlediğimiz şehevi duygular. Ve ben de İclal Aydın gibi çok seviyorum Türkan ve Kartal'ı😘
https://www.youtube.com/embed/CJZiBXSo8DMTabii bir de Tarık Akan var, onun gözleri yeşilmiş lakin bence ela, yosun elası :D Ah onun bir bakışıyla benim kalbim hoplar, ahhh ahhhhh, en sevdiğimi en sona ayırdım. O da benim gibi yay burcu üstelik ☺
https://www.youtube.com/embed/FWr4PqbvNjgDüşünüyorum da insan o aktörlerle karşılıklı oynasa ağzını açamaz yahu heyecandan ya da fırsatçılık yapar romantik sahnelerde dünden razı olduğundan ötürü 💚
Ah n'ayır n'olamaz Ayhan Işığı unuttum, ahh tabi o da var, gerçek soyadı Işıyan'dır kendisinin.
Sahiden de öpüşmuyordu, hiç fırsatçılık yapmıyordu, eski adamlar çok edepliydi yahu, hatta Nebehat Çehre ilk öpüşme filmini onunla oynayacaktı, geriliyordu. Ayhan Işık da kendisine "ben senin abinim, iş yapıyoruz"diyerek ondaki gerginliği almış. Ayhan Işık fırsattan istifade etmedi lakin onunla oynayan bazı oyuncular fırsatçılık yapmış olabilir ve harika sigara içiyor, bıyık da en çok ona yakışıyor.
Ah tabii Serdar Gökhan'ı da unutmak istemiyorum, o da oldukça karizmatik bir beyfendi.
Çok teşekkür ederim güzel yorumların ve detaylı görüşün için :D ❤️
Ben teşekkür ederim🤍☘️
Günaydınn benim yeşil çamda aşık olduğum bir kadın olmadı hiç.. :D yani sadece filmleri izleyip geçiyorum.. şu an yabancı filmler de de aşık olduğum ünlü olmadı.. ama hadi türkan şoray diyim.. ahahs keyifli günler ✨🥂
Eski Türk filmlerini izlerken saçma gelmiyordu. Simdi saçma geliyor ama yine de çok güzeller. Öyle aman aman sevdiğim birisi yoktu. Gülşen Bubikoğlu olabilir
Eski filmlerin tadı şimdi yok ya Türk yapımlarında genelde istisnalar hariç yavrum 😄
Aynen yavrum Cüneyt Arkın atlayışı diye bir şey var 😂
Cevap
18Cevap
Tarık Akan ve Kadir İnanır. Kadir İnanır deyince aklıma Burhan Altıntop geldi 😂efsane yaa😬
https://www.instagram.com/reel/CeRMDGrqYgi/?igshid=NTYzOWQzNmJjMA==
Kadir inanır ile niyeyse beğenmedim ben hiç ya favorim tarık akan filiz akın
Tabi ki tercih meselesi ve ısınma 😄✨️
Hepsine ayrı bir hayranlığım vardı. Şu diyemiyorum.
Her biri ayrı ayrı dokunuyor çocukluğumuza sanki 🙃✨️
Aşkım değilde, Hayran olduğum kişi Şener Şen'dir adamin oyunculuğu mükemmel tüm filmlerini izledim sayılır 👍🏻
Ruh halime göre değişiyor.. Başta Ediz Hun, Kadir İnanır, Cüneyt Arkın, Kartal Tibet, Bulut Aras... liste uzar...
O değilde… ben Gülşen bubikoğlunu aynı beğenirim… 🙈 konuyla alakasız olsa da… erkeklerden beğendiğim biri gelmedi aklıma…
Kartal Tibet çok karizma ya 🙂 yeni bir şık ekliyorum tüm hepsi 😄
Hiçkimse. Tüm ustalara saygılar ve sevgiler 🍀🖤🗝️
coşkun abimle kartal tibet'in atıl kurdunu çok severdim
Aşk değilde, en iyilerden Şener Şen
Kocyigitin gencligi
Tarık akan tabiiki :D
öyle birşeyim hiç olmadı
Türkan şoray oyunculuğu ve güzelliği derim🌸
estesksiz halini bir gör derim
Estetiksiz hali bile bin basar
gözlerinizde sorun var sanırım
Güzel bakıyorum güzel görüyorum estetiksiz yesilcam aktörü bile yok zaten
Edis Hun çok beğeniri, karizmatik ve beyefendi
Vay vay ediş hun
Yeşilçam falan yok Tek aşk @ErDeMtheLazy 🤭
😳😳😳🥰🥰 Oy
İçimden geldi kusura bakma🥺
Kusur mu 🙄 ne kusuru 🥰 heyecan bastı ❤️
🥺❤️❤️
Geçmiş gelecek tek @zeynepaydas 😍
❤️❤️yaa
Yaaaa 🥰🥰
Gülşen bubikoğlu ❤️❤️❤️
Kadir İnanır ya olay bı adam
Itır esen diyorum 😊
erkeklerden begendigim yok ama kizlardan hülya koçyiğit ve ıtır esen 😍
Tarık akanı severdim 😅
Uzunsaçlı olan erkek bir tek ona bakardım🤣
Ediz Hun. Kibar, nahif ve tam bir beyfendi.
Cüneyt Arkın.
Tarık Akan tabiki 💙
Yeşil gözlüm, Tarık Akan💚
Türkan soray Fatma girik
Cüneyt Arkın iyi oyuncu..
Kadir inanır çok iyi oyuncuydu ya
Ediz hun
Ah evet o da çok hoş bir aktördü ☺️
Bencede
Kartal tibet
neriman köksal
Zeki Müren