Televizyonda birbirinin kopyası onlarca dizi gibi işte. Kız patronuna aşık oluyor, başka bir erkek geliyor kızı istiyor. Aşk üçgeni oluşuyor. Aldatma, aile kavgası vs öyle gidiyor. Yani yap yeni bi dünya, farklı, orijinal karakterler dicem de uğraştırır. Ekstra iş. Hiç gerek yok yorulmaya.
O zaman orijinal bişey yapmaya bak. Binlerce dizi var birbirine benzeyen ama işte fantastik türün güzelliği. Rastgele yeni bişey uydurabilirsin. Farklı ırkları karıştır, yepyeni bişey çıkar ortaya. Hatta üstüne her birine de yeni bi dil ver. Uç gitsin. Yani referans olarak Wednesday ya da farklı bir dizi alma. Sıfırdan kafadan uydur. Kendi dünyana git. Tavşan deliğinden harikalar diyarına gitmek yerine köstebek deliğinden amazona git mesela 😂 Çok uzak olmadı ama işte, farklı yani 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çek bi yaz dizisi, zengin oğlan fakir kız. Klasik yap, hiç uğraşma. Hem sen çok yorulmamış olursun hem de herkes gelir yine izler. 😅
Nasıl
Televizyonda birbirinin kopyası onlarca dizi gibi işte. Kız patronuna aşık oluyor, başka bir erkek geliyor kızı istiyor. Aşk üçgeni oluşuyor. Aldatma, aile kavgası vs öyle gidiyor. Yani yap yeni bi dünya, farklı, orijinal karakterler dicem de uğraştırır. Ekstra iş. Hiç gerek yok yorulmaya.
Hiç yorulmam ben yapabilirim
O zaman orijinal bişey yapmaya bak. Binlerce dizi var birbirine benzeyen ama işte fantastik türün güzelliği. Rastgele yeni bişey uydurabilirsin. Farklı ırkları karıştır, yepyeni bişey çıkar ortaya. Hatta üstüne her birine de yeni bi dil ver. Uç gitsin. Yani referans olarak Wednesday ya da farklı bir dizi alma. Sıfırdan kafadan uydur. Kendi dünyana git. Tavşan deliğinden harikalar diyarına gitmek yerine köstebek deliğinden amazona git mesela 😂 Çok uzak olmadı ama işte, farklı yani 😅
Wednesday dizini yayınlatsam
izler misin
O dizi zaten var. Yeniden niye izleyeyim? Farklı bişey olurda izlerim. Tabii farklı bir isim de lazım.
Elif dizisi yapsam izler misiniz
Sen diziyi yap hele de, sonra bi şekilde izlenir merak etme 😅
Yaz bana kardes hayatımı anlatacam sana
Anlat Bakalım
Özelden amca
Anca
Nasıl
Özele işte
Xper gerek
Takip attim
Ama yazamıyorum
Bende yazamıyorum
Küçüklükten beri kimse tarafından kabul görmeyen bi kizin hikayesi olsun
Ve şimdi ise genc 19 yasinda asosyal ve kaba birisi kimseye güvenmeyen sevemeyen
Devamı yok mu bu antlatıgının
Aslinda çok uzun çok yazayim mi
Olur