Diziler & Filmler Grinin elli tonu nun 2 ve 3. filmi var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu filmin 2. Özgürlüğü elli tonu mu yoksa Karanlığın elli tonu mu Grinin elli tonu nun 2 ve 3. filmi var mı? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Evet 3 film gözüküyor. Grinin elli tonu, karanlığın elli tonu ve Özgürlüğün elli tonu. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sıralaması aynı bu şekilde deme ona göre izlicem ben biraz malım çünkü bi ara bi tane diziyi 2. Sezondan başlayıp izlemiştim de Yorumla Soran +1 yıl 1) Grinin elli tonu 2) Karanlığın elli tonu3) Özgürlüğün elli tonu Bir şey daha demek istiyorum sonu güzel bitiyor deme kötü değil yani Yorumla Menethil +1 yıl Sonunu bilmiyorum, hepsini izlemdim 😂 ama bilsem bile söylemem çünkü spoiler olur. İzleyerek öğrenmesi en keyiflisi. Sürprizi bozmayalım. Sıralama yazdığın gibi o şekilde. Yorumla Soran +1 yıl Tamam çok sağ ol 😅🫶🏻 Yorumla
Racon07 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 2. Serisi var. 3. Serisini ben çekmek istiyorum ve şu an filmde oynayabilecek kadın oyuncu arayışındayım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Var evet Ama birinci izleyip ikinci Niye sen çekmiyorsun sevgilinle kocanla ya da partnerine 0 0 Yorumla
kesintisiz48 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl maalesef 😂😂 0 5 Yorumla kesintisiz48 +1 yıl baya iyi ama demi Yorumla Soran +1 yıl Evet ama şundan sordum (bu arada grinin elli tonu nun sonu berbatı) neyse İnternet'e karanlığın ve özgürlüğün elli tonunu gördüm de bu yüzden sordum Yorumla kesintisiz48 +1 yıl aynı serimi yani Yorumla Soran +1 yıl Bende size soruyorum ama oyuncular aynı Yorumla kesintisiz48 +1 yıl bence devamı değil ya farklı filim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet var
Evet 3 film gözüküyor. Grinin elli tonu, karanlığın elli tonu ve Özgürlüğün elli tonu.
Sıralaması aynı bu şekilde deme ona göre izlicem ben biraz malım çünkü bi ara bi tane diziyi 2. Sezondan başlayıp izlemiştim de
1) Grinin elli tonu
2) Karanlığın elli tonu
3) Özgürlüğün elli tonu
Bir şey daha demek istiyorum sonu güzel bitiyor deme kötü değil yani
Sonunu bilmiyorum, hepsini izlemdim 😂 ama bilsem bile söylemem çünkü spoiler olur. İzleyerek öğrenmesi en keyiflisi. Sürprizi bozmayalım. Sıralama yazdığın gibi o şekilde.
Tamam çok sağ ol 😅🫶🏻
2. Serisi var. 3. Serisini ben çekmek istiyorum ve şu an filmde oynayabilecek kadın oyuncu arayışındayım
Var evet Ama birinci izleyip ikinci Niye sen çekmiyorsun sevgilinle kocanla ya da partnerine
Evet var
maalesef 😂😂
baya iyi ama demi
Evet ama şundan sordum (bu arada grinin elli tonu nun sonu berbatı) neyse İnternet'e karanlığın ve özgürlüğün elli tonunu gördüm de bu yüzden sordum
aynı serimi yani
Bende size soruyorum ama oyuncular aynı
bence devamı değil ya farklı filim
365 gün daha ii