konusunuda kısa özet geçerseniz sevinirim ve hangi platformda olduğunu da yazarsanız güzel olur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Deadpool filmi güzeldir
Konusu ne hangi platformda
Hangi türde olmasını belirtmediğiniz için 3 farklı türde film adı yazacağım.
1-) Predestination ( Gizem - Bilim kurgu)
- Biraz beyin yakan bir film. Zamanda yolculuk yapabilen bir adamın yakalamaya çalıştığı bir suçluyu anlatıyor. Bu suçlu hakkında ilerde öğreneceği çok ilginç ve şaşırtıcı şeyler var. Sonu ters köşeli bitiyor.
2-) Julia'nın gözleri ( Gerilim)
- Beğendiğim en iyi gerilim filmlerindendi.
Biraz eski ama yine de gerilim seven her kişinin izlenmesi gerektiği bir film olduğunu düşünüyorum. Konusuna gelecek olursam, kör olan kardeşinin gizemli bir şekilde ölmesinden sonra olayı anlamak için öldüğü şehre gider ancak o da kardeşi gibi görme yetisini kaybetmeye başlar ve bundan sonra hayatı kabusa dönmeye başlar.
3-) Can dostum 2011 ( komedi - Dram)
- Çok tatlı bir film olduğunu düşünüyorum. İzlemekten en keyif aldığım filmlerden birisi.
Felçli bir adama bakıcılık yapılması için işe alınan bir adamın beraber yaşadıkları hikayeyi ve zaman içinde gelişen dostluklarını anlatıyor.
Predestination hangi platformda bulabilirim 1 ve 2 ilgimi çekti
Predestination eskiden Netflix'te vardı da oradan kaldırmışlar sanırım. İkisi de bir platformda değil sanırım en iyisi kaçak sitelerden izlemek
İnatbox kullanıyorum
Hepsi var
İsmini ilk kez duydum ama varsa sevindim o zaman. İyi seyirler dilerim umarım beğenirsiniz
Teşekkür ederim 😊
İnatboxda bütün platformlar var ücretli olan
Rica ederim.
Bir bakayım ona merak ettim nasıl bir şeymiş
Apk olarak iniyor isterseniz linkini atabilirim
Eğer zahmet vermeyeceksem olur, teşekkür ederim
Bein Sports, Exxen, Netflix, BluTV, D-Smart, Disney+, Amazon Prime, HBO Max, Spor, Sinema, Belgesel, Ulusal kanallar, Dizi izle, Film izle, Belgesel izle. Daha fazlası için İnat TV uygulamalarını indirin. https://inattv79.link/
Ne zahmeti iyi seyirler dilerim
Teşekkür ederim tekrardan.
Bu arada filmleri izledikten sonra görüşlerinizi almak isterim
Bi bulabilirsem inşallah izleyeceğim daha bulamadım
Yukarıda hepsi var dediğinizi ben yazdığım filmler var diye anlamıştım..
İnternetten biraz baktım da bence hiçbir platformda yok
Yok platform olarak hepsi var dedim de filmleri bulamadım en sonda yattım zaten
Knk sana babalar gibi bir film onereyim, bir grup arkadas hepsi eski asker yani islerinde saglamlar adamlar banka soygunu gerceklestiriyorlar, kacarken saka yapmiyorum daha filmin basinda 10. dk da 10dk boyunca durmadan catisiyorlar gercekten sevecegine inaniyorum fragmanin da koydum, izlemek istersen soyle filmi hemen atayim...
https://www.youtube.com/embed/kt4eCdrwk04Kanka fragmanı çok sevemedim ama senin cevabın en iyi cevap olacağına eminim bu platformda adam akıllı cevap veren az çünkü
Valla knk ben cok begendim yani eger aksiyon soygun bu tarz seven biriysen izledigin en guzel olmaya bilir ama hic sevmedigin berbat diyecegin bir sey olacagini da sanmiyorum ama yine zevk meselesi tabi izlersin bakarsin begenmezsen birakirsin tabi sana kalmis bir sey...
Bizim aksiyon kurtlar vadisi eşkıya dünyaya hükümdar olmaz da kaldı yabancı olarakda bu güne kadar wednestay çok hoşuma gitti
Wednesday bilim kurgu korku drama giriyor ki ama. Yani sen yinede bakarsin begenmedin baska oneririz..
Eyvallah teşekkür ederim
Valla bakiyorum da turkce altyazili bulamadim gibi ama biraz daha bakicam. Olmadi ingilizcen varsa ingilizce altyaziyla izlicen, dublajli izleme derim aman diyim guzelim filmlerin icine ediyorlar aman tanrimla canin cehennemle falan fdkgjdfk
😀😀 maalesef İngilizcem çok az
Izlemezsin o zaman dublajli izleme de XDD
😀 seni dinleyeceğim
Taken serisini izledin mi. Ikinci serisi İstanbul'da cekiliyor mesela o da cok muhtis bir film kac kez izledim bilmiyorum hastasiyim...