Diziler & Filmler Korku filmi i̇zlemeyi seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben Seviyorum Ben Sevmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Korku filmi i̇zlemeyi seviyor musunuz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet korku filmi severim. 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Çok severim.Tavsiye yeni film varsa yazarsanız sevinirim. 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben sevmiyorumYanlışlıkla ben seviyorum dedim ya of 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Korku derecesine bağlı, katil filmlerini severim ama gerilim, aksiyon türleri iyi oluyor. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hoşlanmıyorum. Rüyama kadar girebilir sahneler, beni fazlasıyla korkutuyor. Bilinçaltıma girmesini istemem. 0 0 Yorumla
Kitamekkis Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evet, çok severim. Ama Türk yapımı korku filmlerini sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Nares Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evet seviyorum ama eskiden izleyemezdim Şu an güzel geliyor. 1 0 Yorumla
-AEG- Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Korku ve Psikoloji filmleri bana iyi geliyor.. 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 467 cevap paylaştı. Korku, macera, duygusal, dram severim 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Hisleri dorukta yaşamaya bayılıyorum. 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 464 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Yalnızken severim. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 335 cevap paylaştı. İzlemem 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 909 cevap paylaştı. Sevemedim 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır sevmem 0 0 Yorumla
alıbuldan Takip Et Xper 6 Yaş: 52 +1 yıl Çünkü sinirlerimi bozuyor 0 1 Yorumla alıbuldan +1 yıl Çünkü ben de gözlük takıyorum ve gözlüğü çok seviyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet korku filmi severim.
Çok severim.
Tavsiye yeni film varsa yazarsanız sevinirim.
Ben sevmiyorum
Yanlışlıkla ben seviyorum dedim ya of
Korku derecesine bağlı, katil filmlerini severim ama gerilim, aksiyon türleri iyi oluyor.
Hoşlanmıyorum. Rüyama kadar girebilir sahneler, beni fazlasıyla korkutuyor. Bilinçaltıma girmesini istemem.
Evet, çok severim. Ama Türk yapımı korku filmlerini sevmiyorum.
Evet seviyorum ama eskiden izleyemezdim Şu an güzel geliyor.
Film dediğin korku olur
Korka korka izlerim..
en sevdiğim film türü
Korku ve Psikoloji filmleri bana iyi geliyor..
Korku, macera, duygusal, dram severim
Evet seviyorum.
Genelde amerikan yapımlarını
Hisleri dorukta yaşamaya bayılıyorum.
Evet akıcı olursa
Benlik değil ya sevmem
Çok severim
Bayılırım korku filmlerine
Hayır 12 senedir izlemiyorum
Korku gerilim gerilim sevmem
Sevmiyorum psikolojimi bozuyor
Evet