Merhabaa 🌸
Bu akşam film keyfi yapmak istiyorum ama bir türlü film seçememek gibi bir huyum var 😅.
Şöyle sıkılmadan izleyeceğim sürükleyici bir film varsa Netflixten önerebilir misiniz? (Tercihim korku ve gerilim ama başka türde olur 🧚♀️)

Merhabaa 🌸
Bu akşam film keyfi yapmak istiyorum ama bir türlü film seçememek gibi bir huyum var 😅.
Şöyle sıkılmadan izleyeceğim sürükleyici bir film varsa Netflixten önerebilir misiniz? (Tercihim korku ve gerilim ama başka türde olur 🧚♀️)

Dövüş Kulübü Piyanist ve Yaralı Yüz filmlerini tavsiye ederim
Konuları ne?
Forgotten şiddetle tavsiye ederim.
Konusu ne bebek
Kaçırılan kardeşi, geçen 19 güne dair hiçbir şey hatırlamadan, bambaşka biri olarak dönünce Jin-seok kaçırmanın ardındaki gerçeğin peşine düşer. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence.
Bebeğim kopyala yapıştır bu şekilde. Kesinlikle çok güzel gerilim, gizem bir filmi. Anlatsam anlatamam, spoiler girer. Bağlamlar çok farklı, seveceğine eminim ben.
Netflixte dimi aşkım
Tamam bebeğim izleyeceğim kesin teşekkür ederim 💋
İzledim bebek çok sürükleyiciydi ama ben feci derecede üzüldüm ya 😪
Ağlamıştım : ' ) ardından şu müzikte kendimi bulmuştum.
https://youtu.be/b-NJ4ictx3A?si=8UB3EFZ0g0cvfue6
Müziğine ayrı senaryoya ve başroldeki çocuğa ayrı üzüldüm sen bana böyle filmler önereceksen hep ben sulu göz gezerim ortada bebek 😪
Sağol aşkım ❤️ üzülsem de yinede beğendim uzun zamandır dram gerilim türü bir film izlememiştim teşekkür ederim aşkım 🌸
Cevap
6Cevap
Nostaljik olsun Jurassic Park 3 açtım ben de az önce
Konusu ne?
Dinozor saldırısı 🙄
Bilim kurgu yani
Evett
Dizi olarak seks Life
Dark Desire öneririm
O diziyi bitirmiştim
Çernobil 2021
Affedilmez