Diziler & Filmler Squid game the challenge a katılma şansınız olsaydı katılır miydiniz diziyi beğendiniz mi? takamataaaa Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet iyi para Yok ya düşük şans ugrasmzdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Squid game the challenge a katılma şansınız olsaydı katılır miydiniz diziyi beğendiniz mi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 805 cevap paylaştı. Diziyi beğenmedim diyemem ama öyle abartıldığı kadar da değil. 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Dizi iyiydi herseyin b. kunu cikariyolar tabi 1 4 Yorumla takamataaaa +1 yıl Yarışma da fena değil ya izledik ben sürükleyici baya Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Ben izlemedik izleyeyim mi? Yorumla takamataaaa +1 yıl İzlenir bence Netflixdeki çöp iceirklerden değil en azından Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Tamam ilk firsatta bakacagim :D Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Katılmam. 0 1 Yorumla takamataaaa +1 yıl Nedenini soylemek ister misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Diziyi beğenmedim diyemem ama öyle abartıldığı kadar da değil.
Dizi iyiydi herseyin b. kunu cikariyolar tabi
Yarışma da fena değil ya izledik ben sürükleyici baya
Ben izlemedik izleyeyim mi?
İzlenir bence Netflixdeki çöp iceirklerden değil en azından
Tamam ilk firsatta bakacagim :D
Katılmam.
Nedenini soylemek ister misin
Evet