Diziler & Filmler Güldür Güldür izler misin? Kanma Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Severim izlerim izlemem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güldür Güldür izler misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gülecek halim mi kaldı ki izleyeyim bea. 2 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Babam sayesinde izliyoruz evde, öyle kendim açıp izlemem. Dün de izledik mesela ama bazı bölümler güzel. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İzlemem, hiç komik bulmuyorum. Çok saçma ve itici hatta 2 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Arada evet, şu aralar ÇGHB daha çok sarıyor 🧚 1 2 Yorumla Kanma +1 yıl Sonunda patra yokmudu bunun Yorumla Lotus____ +1 yıl O ben değilim Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Evet izliyorum ama TV'de oynarken değil, genellikle yemek falan yerken telefondan açıp izliyorum. 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 908 cevap paylaştı. Arasın izliyorum bazen gerçekten güzel şeyler yapıyorlar ama bazen de çok boş şeyler yaptıkları da oluyor 0 0 Yorumla
selmadagcan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl izlemiyorum aşırı iticiler komik falan da değil 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şey izlemiyorum ve rakip etmiyorum artık kailete 0 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İzlerim çok güzel ve kaliteli ama eski çok güzel hareketler bunlar kadar değil 0 0 Yorumla
emright Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Bunlar çok sallama geliyor bana. O yüzden seyretmiyorum. 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 807 cevap paylaştı. Evet izlerim.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle izlerim çok güzel hareketler den bin kat daha iyi özellikle Çağlar Çorumlu nun tiplemeleri harika 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. İzlemiyorum bu tarz şeyleri. 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 340 cevap paylaştı. İzliyorum seviyorum 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. evet izlerim ve severim de 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 547 cevap paylaştı. İzlemeyen de ne biliyim.. 🤔 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eskiden izlerdim şimdi televizyon bile izlemiyorum 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Çok eskiden izliyordum. Şimdi beğenmiyorum. 0 0 Yorumla
Wildflower_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İzlemiştim bir ara çoğunu bir arkadaşımla :( 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. İzliyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. izlerim arada 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. İzlemiyorum 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı. İzlemem 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. İzliyorum 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 341 cevap paylaştı. Hayır izlemiyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 483 cevap paylaştı. Bazen🍀🗝️🖤 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gülecek halim mi kaldı ki izleyeyim bea.
Babam sayesinde izliyoruz evde, öyle kendim açıp izlemem. Dün de izledik mesela ama bazı bölümler güzel.
İzlemem, hiç komik bulmuyorum. Çok saçma ve itici hatta
Arada evet, şu aralar ÇGHB daha çok sarıyor 🧚
Sonunda patra yokmudu bunun
O ben değilim
Evet izliyorum ama TV'de oynarken değil, genellikle yemek falan yerken telefondan açıp izliyorum.
Arasın izliyorum bazen gerçekten güzel şeyler yapıyorlar ama bazen de çok boş şeyler yaptıkları da oluyor
izlemiyorum aşırı iticiler komik falan da değil
Hiçbir şey izlemiyorum ve rakip etmiyorum artık kailete 0
İzlerim çok güzel ve kaliteli ama eski çok güzel hareketler bunlar kadar değil
Bunlar çok sallama geliyor bana. O yüzden seyretmiyorum.
Hayır, izlemiyorum.
Nou izlemem sevmem sevmiyorum 😎
İzlerim çok da seviyorum 😻
Evet izlerim..
Kesinlikle izlerim çok güzel hareketler den bin kat daha iyi özellikle Çağlar Çorumlu nun tiplemeleri harika
İzlemiyorum bu tarz şeyleri.
İzliyorum seviyorum
Denk gelirsem bakıyorum ara sıra.
evet izlerim ve severim de
İzlemeyen de ne biliyim.. 🤔
Eskiden izlerdim şimdi televizyon bile izlemiyorum
Ara sıra denk gelirsem
Çok eskiden izliyordum. Şimdi beğenmiyorum.
izliyorum ama denk gelince felan
İzlemiştim bir ara çoğunu bir arkadaşımla :(
izlemem, saçma geliyor
Hiç sevmiyorum
İzliyorum
Etek giyen erkekler ilgimizi çekmiyor
izlerim arada
İzlemiyorum
İzlemem
Hiç komik değiller
İzliyorum
İzlemiyorum.