Diziler & Filmler Hangi dizi/filmde rol oynamak isterdiniz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Benim hayatım film olmuş... Güncellemeler+1 yıl Aile dizisinde rol almak isterdim. Aslannn 🦁🦁🦁 Güncellemeler+1 yıl Cevapları görelim... Hangi dizi/filmde rol oynamak isterdiniz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Joker filminde tabi ki de 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Vampir temalı ya da polisiye içerikli dizilerde yer almayı isterdim. The Originals ve The Rookie olabilir mesela... 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kara şövalye yükseliyor da Batman kedi kadını da son anda öperdim 😄😄 1 2 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Anne Hathaway 🥰 Yorumla Bravehrart +1 yıl 😂😂 Yorumla
Lizçakoa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Muhteşem yüzyıl kesinlikle, zaten Türkiye'deki çoğu kişi rol almış dizide benim neyim eskikti;DD 1 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl One Piece evrenine sallayın beni direkt olmuyo mu öyle🤣 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı. peaky blinders, game of thrones veya seks education soıkdsd 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Marslı, Uzay yolcuları, yıldızlararası ya da başlangıç 1 0 Yorumla
mhgkshn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kaptan Amerika filmlerinde Winter Soldier olmak isterdim 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sherlock üçte kötü kalpli mojo jojoyu canlandırsam iyi olurdu 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Korku filminde korku karakteri olarak yer almak isterdim ama hangi film karar veremiyorum. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. American Horror Story. 2 0 Yorumla
cool1bey Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl @Bravehrart profile göre kişilik analizi yapıp yorumluyorum senide analiz ettim mesaj atarmisin anlatayım kesinlikle doğru çıkıyor 1 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Zengini bol dizilerde ya bari orada çok param olsun 0 0 Yorumla
askimintadidamagimda Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Resident evil (zombi olmak isterdim) ve prometheus (uzaylı olmak isterdim en sevdiğim film) 1 0 Yorumla
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Guguk kuşu filmimde 2 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl En sevdiğim film 😊Jack nichelsin Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Muhteşem Yüzyıl eğlenceli gibi duruyor 1 0 Yorumla
1Jester1 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yani aklıma net bir film ismi gelmiyor ama bir korku filminde oynamak güzel olabilirdi. (Türk yapımı korku filmlerinden bahsetmiyorum). 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Joker filminde tabi ki de
Vampir temalı ya da polisiye içerikli dizilerde yer almayı isterdim. The Originals ve The Rookie olabilir mesela...
Kara şövalye yükseliyor da Batman kedi kadını da son anda öperdim 😄😄
Anne Hathaway 🥰
😂😂
Muhteşem yüzyıl kesinlikle, zaten Türkiye'deki çoğu kişi rol almış dizide benim neyim eskikti;DD
One Piece evrenine sallayın beni direkt olmuyo mu öyle🤣
peaky blinders, game of thrones veya seks education soıkdsd
Marslı, Uzay yolcuları, yıldızlararası ya da başlangıç
Kaptan Amerika filmlerinde Winter Soldier olmak isterdim
sherlock üçte kötü kalpli mojo jojoyu canlandırsam iyi olurdu
Korku filminde korku karakteri olarak yer almak isterdim ama hangi film karar veremiyorum.
American Horror Story.
@Bravehrart profile göre kişilik analizi yapıp yorumluyorum senide analiz ettim mesaj atarmisin anlatayım kesinlikle doğru çıkıyor
Zengini bol dizilerde ya bari orada çok param olsun
Resident evil (zombi olmak isterdim) ve prometheus (uzaylı olmak isterdim en sevdiğim film)
Guguk kuşu filmimde
En sevdiğim film 😊
Jack nichelsin
Film yabancı dizi Avrupa Yakasi
Muhteşem Yüzyıl eğlenceli gibi duruyor
365. gün Laura
Sihirli annem
diriliş ertuğrulda jsjsjsj
Yani aklıma net bir film ismi gelmiyor ama bir korku filminde oynamak güzel olabilirdi.
(Türk yapımı korku filmlerinden bahsetmiyorum).
Aşkı memnu jsjsjsks bihter jssjkd
"Atını zi. ken kovboy"
John Wick.
Gönül Dağ Dizisi
Hiçbirinde
Kurtlar vadisi ilk 99 bölümünde
Breaking bad
Twilight 🍎
Muhteşem yüzyıl
seks and the city ‼️‼️❤️
Korku filmi olsun farketmez
Baba filmi