Animasyon filmler eğlenceli oluyor. 2015 yapımı olan bu film, En İyi Animasyon Filmi kategorisinde Oscar ödülü aldı. Serinin 2. filmi için nerdeyse 9 yıl bekledik. Haziran 2024'de vizyona girmesi bekleniyormuş.

Animasyon filmler eğlenceli oluyor. 2015 yapımı olan bu film, En İyi Animasyon Filmi kategorisinde Oscar ödülü aldı. Serinin 2. filmi için nerdeyse 9 yıl bekledik. Haziran 2024'de vizyona girmesi bekleniyormuş.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet seviyorum hatta leylekler filmini izlicektim iyi aklıma getirdiniz
Evet animasyon filmlerini sevsem de bu animasyonu hiç sevmedim muhtemelen de izlemeyeceğim..
Animasyon sevmiyorum. İlgimi çekmiyor açıkçası.
Evett özellikle de Inside Out'u çooooook seviyordummm. Bir de Anksiyete'nin seslendirmeni Maya Hawke olacakmış (kendisi en sevdiğim kadın oyuncudur) mutluyum
Riley ergenliğe girdi, ailenin ALLAH yardımcısı olsun 😅
Çocuklarım sayesinde 32639 kere izlemişimdir filmi.
ergenliğe girmesi 9 sene sürdü dskjdls
Aa arkadasımın zoruyla izlemiş ve hayran kalmıştım buna cok sevindim ^^ sevgilimle de oturup cars izlemiştik anısı var.. kısaca evet seviyorum animasyonlar
ters yüz 2 mi çıkıyor bir dakikaaaa bu filmi çok seviyodum ben küçük kuzenimle izlemiştik 2-3 defa ay çok sevindim 2. filmi çıkacağınaa😃
Ulan bir aslan kral vardı zamanında birde şimdiki animasyonlara bak baba bu ne yav vay dünya vay
Birkaç gündür oğlumla konuştuğumuz şey bu. Ters yüz en sevdiğim animasyon diyor açıkçası ben de seviyorum. Çıksın da gidelim paşamla
Yaa ben daha ilk filmini izlemedim hüüğ. En yakın zamanda izlemem lazımm. 🤧
Severim bu filmde güzeldi hatırladığım kadarıyla merakla bekliyorum
Çok sevmiştim ya bu animasyonu, pek animasyon izlemesemde çıkınca bunu izlerim büyük ihtimalle.
Animasyon severim. Neden bu kadar geç geliyor ki Haziran dediğine daha 7 ay var 😕
Uzun suredir en cok sevindigim haber olabilir heralde (evet boyle seylere seviniyorum) muhakkak 100 kere izlicem fragmanindan anlasildigi uzere muazzam geliyor
kesinlikle sabırsızlıkla bekliyorum
İlki efsaneydi. ikincisi de harika olacak eminim.
Evet, animasyon filmlerini severim. Bunu da izleyeceğim.
En sevdiğim animasyonlardannn
Severim. İzlemek isterim
Hiç izlemedim ben kungfu panda 4 bekliyorum
Sevmem🤦
Çok severim
hayır sevmiyorum
Pek ilgimi çekmiyor
O turuncu olan kim?
Çocuk işi
Evet seviyorum güzel filimdi 1. si sonunda gelmiş
Evet seviyorum
Güzelse olur