Merhabalar Herkese 🎬

Herkesin çok komik bulduğu, öve öve bitiremediği ama sizin zerre komik bulamadığınız film/dizi hangisi?
Merhabalar Herkese 🎬

Herkesin çok komik bulduğu, öve öve bitiremediği ama sizin zerre komik bulamadığınız film/dizi hangisi?
Evet ve türk filmleri ve dizileri :D aslında bazıları komik mesela kolpaçino gibi. ama oda 3ç filmde bozdu zaten.. hatta 4. geliyormuş izlemem.. yabancı filmler olaraksa Ryan reynolds her zaman beni güldüren tek aktör olabilir.. filmlerini seviyorum ve en çok sevdiğim de Deadpool :D
Gibi diye bir şey var üç beş kişi inatla millete sevdirmeye çalışıyor piyasada yer ettirmeye çalışıyor ama bilmiyor ki piyasa için seyircinin beğenmesi lazım sonrası zaten kendiliğinden geliyor
Gibi'yi seviyorum ya Bence komik ama herkese hitap etmiyor,
Belli bir kitlesi var 👍
Geçtiğimiz yılın en iyi komedi dizisi seçildi yani kitlesi az buz değil ama şu sıralar izleyenler baya azaldı sanırım. Hiç edit, reels falan görmüyorum hayli zamandır
Dizi film değilde şu Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programı komik gelmiyor bana. Haddinden fazla küfürler havada uçuşuyor. Recep İvedik bile daha iyi onun yanında.
Cevap
26Cevap
Cem Yılmaz'ın tüm filmleri gadası
Bütün Türk komedi filmleri. Eski Yeşilçam harici. Küfür edip bel altı konuşmayı üstün zeka ürünü bir komedi sanıyorlar.
Film değil ama şu güldür güldür programına zerre gülmüyorum ve gülenlere de vizyonsuz gözüyle bakıyorum asddjdk
Herkesin güldüğü ama benim gülmediğim bir film 🤔 öyle bir film olmadı ben hep komedi filmlerine gülmüşümdür 😂
Yani genelde Güldür Güldür Show'da Ben bir şey anlamıyorum
Beğeni için teşekkür ederim @heybalik
Cem Yılmaz filmleri dışında hiçbir şeye gülmüyorum. Oda aşırı ince esprilere yani.
Kardeş payı genelde herkes komik buluyor ama ben o diziyide ahmet kuralıda zerre komik bulmuyorum
Genel olarak Recep İvedik filmleri diyebilirim nadir sahnesine gülmüşümdür
Yerli komedilerin neredeyse hepsi. Mutlaka ya küfür ya cinsellik ya da dine hakaret vardır.
Komedi filmi adı altındaki hemen hemen her film… sanırım kaliteli güldürmek daha zor…
Dizi Avrupa yakası, leyla mecnun film olarak recep ivedik
Recep İvedik Cem yılmaz bütün filmleri ve özellikle Erşan kuneri
Düğün dernekte
Yerli komedi filmlerinin hiçbirine gülemiyorum. Düğün dernek filmi de onlardan biri.
Bugün Kemal sunalın doğum günü bir filmini izleyip gülüp eglenebilirsin
Dizi veya film değil de Cem Yılmaz sahne showları çok komik gelmiyordu.
Ben hepsine gülmüştüm ya 😂
Yerli komedilerin bütünü
Recep ivedik asko
Görselde ki ve Recep İvedik serisi
Butun sakalari belden asagiya yapan tum filmler
Avrupa yakası sanırım
Cem Yılmaz'la ilgili olan.
Şahan gokbakar filmleri
Cem yılmazın filmleri
Cem Yılmaz'ın bir çok filmi.
Cem yılmazın filmleri
Çok güzel hareketler...