Romantik
Fantastik
Dram
Korku/Gerilim
Polisiye
Bilimkurgu
Animasyon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Romantik komedidir bana göre, hastasıyım o tarz filmlerin. Bilhassa sonbahar mevsiminde daha da nefis oluyor o filmleri izlemek, üzerine de battaniye örtüp keyifle film seyri yapacaksın, bana göre sonbahar mevsimi romantizmi çağrıştırıyor , keza kış mevsimi de öyle lakin yağmur en çok sonbahar da yağar, yağan yağmurda aşkı simgeliyor benim nezdimde, onun için sonbahar mevsimine romantik filmleri yakıştırıyorum en çok. Battaniyeye sarıp sarmalanarak, yanında da salep içerek , teması romantik komedi olan filmleri izlemek huzur vericidir, aşkı izlerken gülmek de huzura huzur katar.
Kasımda aşk başkadır. Kasım ayının vazgeçilmezi.
Mevsime göre film türü değişmez galiba ya, polisiye ve cinayet filmlerine devam. Bu arada varsa öneri alabilirim.
Bekliyorum o zaman.
Yani sonbahar mevsiminde izlenecek film olarak romantik diyebilirim ama şöyle bir şey de söylemek isterim ki romantik filmini izleyeceksin uygun bir kişinin olması lazım anne baba ile beraber izlenmiyor.
Sorun Twitter kızlar soruyor sayfasını yüklenmiş
twitter.com/.../1721527856789156149
Bence son bahar mevsiminde izlenmesi en keyifli film türü tabi ki de dram ve bilim kurgu filmleridir ama benim favorim daha çok dram
Cevap
9Cevap
Aksiyon gerilim dolu filmler. Ooovv olsa da izlesekk
Bana göre sonbahar da en çok izlenmesi gerek film türleri
Animasyon daha iyi bence, nedense animasyon filmlerini hep sevmişimdir içinde dram, komedi, macera, aksiyon her şey bulunuyor, izlemesi en keyifli animasyon türü bence 😊
Havanın serinliğinden ve havanın loşluğuyla, sıcak bir battaniye altında en güzel romantik türde bir film izlenir… 🍂
Diziler'den yana kullanıyorum tercihimi. İlk 6'lıyı severek izlerim.
Harry potter ve yüzükler efendisini baştan sona bi izlemek iyi olur
bu soruya olan cevabımı sevgilime sarma yerken vermiştim
Aşk filmi olsun çünkü her aşkta hüzün ve gözyaşı vardır tıpkı sonbahar gibi
Sonbaharda romantik filmler daha güzel olur. Görseldeki film de hoştu hani
Mevsim hiç fark etmiyor genel olarak korku, gerilim türlerini izlemeyi seviyorum.
Romantik izleyemem eksikliğini hissediyorum sonra jdjjs en güzeli bilimkurgu
Hem romantik hem de😌
Ben her mevsim fantastik izlerm
Romantik, polisiye, korku
Romantik mevsimler ruh halimizi yansıtır
Korku gerilim annem
Dram
Romantik
Gerilim.
Polisiye/gerilim
Hiç fark etmez
Korku tâbi ki