Filmde ki seri katil kız hoşlandığım kızın arkadaşına benziyor korktum biraz?

Şimdi bir film gördüm izliyorum arada sırada bakıyorum, filmde bir kız var katil, tipi benim hoşlandığım kızın arkadaşına benziyor korktum biraz sizce hoşlandığım kızın arkadaşıda böyle tehlikeli biri olabilir mi? Arkadaşı bazen bakıyor bana arkadaşlar gerçekten kızın tipi bir ürkünç sanki ne bileyim böyle büyücü, suçlu, tehlikeli birini gibi anımsatıyor tipi... Şimdi ne bileyim.. ben hayatımız boyunca 16 seri katil gördüğümüzü duymuştum ne kadar doğru bilinmez şimdi tamam kız filmde ki gibi seri katil değildir herhalde de ya da bilmiyorum belki bir kereliğine birinin işini bitirmiştir... hani derler ya birinin kalbi nasılsa dışınada öyle vurur diye. Harbi ciddiyim evren bana şimdiden mesaj vermiş olabilir mi? Hadi tamam filmde ki kıza benzeyebilir ama filmde ki seri katil kıza benzemesi? Bu bir tesadüfmü tesadüf diye bir şey varmıdır? Belkide hoşlandığım kızın arkadaşı gelecekte beni öldürmeye çalışacak... zaten nerede saçma sapan şey var beni buluyor arkadaşlar gerçekten o kızın tipi ürkütücü biraz napcam lan korktum gece gece sfhdshgd

Filmde ki seri katil kız hoşlandığım kızın arkadaşına benziyor korktum biraz?