Diziler & Filmler Battaniyenin altında sizi kış moduna sokacak film türü hangisi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Kış mevsimine özel izlediğiniz filmler? Romantik filmler Drama Aksiyon Gerilim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Filmm Battaniyenin altında sizi kış moduna sokacak film türü hangisi? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Ben gerilim filmlerini çok severim bir de sevdiği marvel serilerini takip etmeyi 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cevap veriyorum gerilim korku olsun canımı yesin.. Ben romantizmden bir süre sonra sıkılıp uyuyorum ahsh 2 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Çok fazla filim izleyen birisi değilim izlersem atıştırmalıklarim ve yeşil çayım olur yanımda 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Abur cubur iyidir Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Gerilim yahut aksiyon olabilir. Diğerlerini içim çekmiyor. Hele dram moralimi bozar kalsın. 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Biraz aglamak iyidir Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben toparlayamıyorum üzülünce Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aksiyon filmleri tabi ki daha heyecanlı daha sürükleyici oluyor. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet öyle Yorumla
Kvothe96 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Korku Filmleri.. Mesela Halloween Serisi Gece Battaniye Altında İzlenmelik Bir Seridir.. 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Superms Yorumla Kvothe96 +1 yıl Michael Myers 🎃 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Romantik daha çok ama diğer türleri de severek izlerim. Bana film olsun da, sevdiğim her türden filmleri her mevsimde izlerim... 1 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl battaniyenin altında başka kim var? asıl soru bu... 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Teksnn Yorumla TheManInGYM +1 yıl teksem aksiyon olur Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Sezonluk olarak izlediğim bir film türü yok, fragmanı hoşuma giden korku ve dram hariç her türlü izlerim. 2 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 508 cevap paylaştı. Korku çok seviyorum ben 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben de Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Sevmem böyle diziler yaa 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Nedennn Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Klişe ve saçma gelir bana Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Aksiyon gerilim 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Iymiss Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Evet🙂 sen? Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 464 cevap paylaştı. Kadın kokusu vao harika bir yapıt 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Gizem gerilim olabilir..Ya da fantastik bilim kurgu… 1 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erotik aksiyon bilim kurgu 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bilim kurgu güzel Yorumla TeteM3 +1 yıl Hepsi güzel Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hesaplaşma 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzel Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Romantik filmler her zaman ağır ilerler. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Olabilir Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Alpaçino varsa olur. Bide şeytanın avukatı var. Yine alpaçino. Bende onu tavsiye ederim 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Drama filmlerini daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Korku 2 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Korkarm ben Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aksiyon filmleri 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzel secim Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aksiyon filmleri 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Heyecanlı Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Evt Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aksiyon iyi dostum. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzelll Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Fedakarlık izleyim dikkatimi cekti 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 767 cevap paylaştı. Romantik 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. gerilim 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aksiyon 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Super Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben gerilim filmlerini çok severim bir de sevdiği marvel serilerini takip etmeyi
Cevap veriyorum gerilim korku olsun canımı yesin.. Ben romantizmden bir süre sonra sıkılıp uyuyorum ahsh
Çok fazla filim izleyen birisi değilim izlersem atıştırmalıklarim ve yeşil çayım olur yanımda
Abur cubur iyidir
Gerilim yahut aksiyon olabilir. Diğerlerini içim çekmiyor. Hele dram moralimi bozar kalsın.
Biraz aglamak iyidir
Ben toparlayamıyorum üzülünce
Aksiyon filmleri tabi ki daha heyecanlı daha sürükleyici oluyor.
Evet öyle
Korku Filmleri.. Mesela Halloween Serisi Gece Battaniye Altında İzlenmelik Bir Seridir..
Superms
Michael Myers 🎃
Romantik daha çok ama diğer türleri de severek izlerim. Bana film olsun da, sevdiğim her türden filmleri her mevsimde izlerim...
battaniyenin altında başka kim var? asıl soru bu...
Teksnn
teksem aksiyon olur
Sezonluk olarak izlediğim bir film türü yok, fragmanı hoşuma giden korku ve dram hariç her türlü izlerim.
Korku çok seviyorum ben
Ben de
Sevmem böyle diziler yaa
Nedennn
Klişe ve saçma gelir bana
Aksiyon gerilim
Iymiss
Evet🙂 sen?
Kadın kokusu vao harika bir yapıt
Evet
Gizem gerilim olabilir..
Ya da fantastik bilim kurgu…
Erotik aksiyon bilim kurgu
Bilim kurgu güzel
Hepsi güzel
Hesaplaşma
Güzel
Romantik filmler her zaman ağır ilerler.
Olabilir
Alpaçino varsa olur. Bide şeytanın avukatı var. Yine alpaçino. Bende onu tavsiye ederim
Drama filmlerini daha çok seviyorum.
Gerilim filmleri
Gerilim korku aksiyon
Korku
Korkarm ben
Aksiyon filmleri
Güzel secim
Aksiyon filmleri
Heyecanlı
Evt
Aksiyon iyi dostum.
Güzelll