Diziler & Filmler Hangi film türünün başrol oyuncusu olmak isterdiniz? m3di69 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Romantik Aksiyon Bilim-kurgu Macera Korku Komedi Dram Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi film türünün başrol oyuncusu olmak isterdiniz? Cevapla Film Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bilim-kurgu 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle Aksiyon. Sonraki tercihim Komedi olurdu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kizilcik serbeti mustafanin karısı olmak isterdim melek gibi adam 1 2 Yorumla duygusvx +1 yıl evet ya cmsndjxn nilay çok şanslı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen jdjdjd Yorumla
sfvsdnm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Korkuda baş rol olmam imkansız ilk geberen ben olurdum çünkü katil veya ruh olacaksam ayrı ama 0 1 Yorumla m3di69 +1 yıl Sksksnnsne Yorumla
yazacakyok Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Benim hayatım dram zaten , öyle iyi oynardım ki 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 781 cevap paylaştı. bilim kurgu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Korku tâbi ki 0 2 Yorumla m3di69 +1 yıl En sevdiğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilim-kurgu
Kesinlikle Aksiyon. Sonraki tercihim Komedi olurdu.
Kizilcik serbeti mustafanin karısı olmak isterdim melek gibi adam
evet ya cmsndjxn nilay çok şanslı
Aynen jdjdjd
Korkuda baş rol olmam imkansız ilk geberen ben olurdum çünkü katil veya ruh olacaksam ayrı ama
Sksksnnsne
Ekşıyon
Korku ya da aksiyon olabilir.
Korku ya da bilim kurgu olabilir. ✨
Bilim kurgu
Benim hayatım dram zaten , öyle iyi oynardım ki
Komedi
Aksiyon
bilim kurgu
Korku tâbi ki
En sevdiğim
Benim de