Diziler & Filmler Sıla dizisinden daha güzel bir konak dizisi söyler misiniz? ParlayanGüness Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Eski yeni farketmez Güncellemeler+1 yıl Boran gibi yakışıklı aynı zamanda böylesine sevip sahiplenen adamlar varmıdır ya yoksa anca dizilerde mi olur💗 Güncellemeler+1 yıl Tesekkurler Sıla dizisinden daha güzel bir konak dizisi söyler misiniz? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Kavak yelleri var 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İlk konak dizisi Asmalı Konak'tır.. Efsanedir.. Jenerik müziği hâlâ kulağımdadır..#Vesselam 0 0 Yorumla
Filo01 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Anca dizilerde olur galiba 😁 boran denilen kişi adanalida oynayan Mehmet değil mi? Hani türk kizlarini beğenmeyen 😁 0 0 Yorumla
annesinisevmeyenkız1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Asmalı Konak, yer gök aşk, bir zamanlar çukurova, Karagül 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hercai, Zerda, Yer Gök Aşk. Aklıma gelenler bunlar. 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yer Gök Aşk gerçekten güzeldi, Emrah'ın dizisi de fena değildi başroldeki kızın yüzü çok tatlıydı. 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Konak dizileri beni aşırı bayıyor nasıl izliyorsunuz anlamıyorum 0 0 Yorumla
Happy6161 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl Güzel diziydi cidden. Yer gök aşkta çok çok güzeldi. 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yer gök aşkNe izlerdim zamanında bee 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 513 cevap paylaştı. Dizi izlemiyorum 😎 0 0 Yorumla
kalpsancısı17 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Asmalı Konak. 0 1 Yorumla kalpsancısı17 +1 yıl 2... Yer Gök Aşk. Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 894 cevap paylaştı. Asmalı Konak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kavak yelleri var
İlk konak dizisi Asmalı Konak'tır.. Efsanedir..
Jenerik müziği hâlâ kulağımdadır..
#Vesselam
Anca dizilerde olur galiba 😁 boran denilen kişi adanalida oynayan Mehmet değil mi? Hani türk kizlarini beğenmeyen 😁
Asmalı Konak, yer gök aşk, bir zamanlar çukurova, Karagül
Hercai, Zerda, Yer Gök Aşk. Aklıma gelenler bunlar.
Yer Gök Aşk gerçekten güzeldi, Emrah'ın dizisi de fena değildi başroldeki kızın yüzü çok tatlıydı.
Konak dizileri beni aşırı bayıyor nasıl izliyorsunuz anlamıyorum
Güzel diziydi cidden. Yer gök aşkta çok çok güzeldi.
Asmalı konak jhasihjs
Yer gök aşk. Ne izlerdim beeeğ.
Asmalı Konak tabii ki.
Yer gök aşk
Ne izlerdim zamanında bee
Asmalı Konak. Zerda.
Asmalı konak sıladan daha güzeldi
Küçük gelin
Akp sarayı
Asmalı konak😂😂😂
asmalı konak
Dizi izlemiyorum 😎