Diyelim ki elinizde bir serum zombi virüsü var, bu serumu bir insana enjekte ederek TWD evreninde ki gibi bir salgın başlatır mıydınız, yoksa insanlığa hizmet için serumu iptal mı ederdiniz? Dürüst olun… Ben bu hayattan keyif alıyor olsaydım başlatmazdım, ama mutlu olamadığım için bana nasıl öldüğüm farketmezdi bu yüzden sıkıcı hayatıma ölmeden önce güzel bir aksiyon katardım.
Başlatırdım
İptal ederdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer zombi virüsünü icat eden kişi olsaydınız, TWD evreni gibi bir salgın başlatır mıydınız yoksa insanlık için iptal mi ederdiniz?
Evet uzun baya 11-12 sezon kadar ama 3-4 sezondan sonra sarmıyor zaten ama ilk sezonlarda yaşadığım aksiyonu ben başka dizide yaşayamadım ilk 3-4 sezonu muhakkak izle.
Merak etme çok korkuyor olsan bile diğer bölümler kendi isteğinle açıyor olacaksın sarıyor çünkü. Z nation diye bir dizi var o da zombi dizisi ama onlar biraz korkunç bildiğin insan gibi koşup zıplayabiliyorlar en iyi dizi twd. Teen wolf prison break bu dizi ve vampir günlükleri the originals bu dizilerin çok ayrı bir havası var
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > Eğer zombi virüsünü icat eden kişi olsaydınız, TWD evreni gibi bir salgın başlatır mıydınız yoksa insanlık için iptal mi ederdiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
TWD evreni ne oluyor
The walking dead zombi dizisi
Çok mu korkutucu film nasil
Hayır fena sarıyor. Başta korkuyordum bende ama sonra alışıyosun sarıyor seni tavsiye ederim güzel dizi ilk bölümden başla
Şimdi baktım çok uzun bir diziymiş
Evet uzun baya 11-12 sezon kadar ama 3-4 sezondan sonra sarmıyor zaten ama ilk sezonlarda yaşadığım aksiyonu ben başka dizide yaşayamadım ilk 3-4 sezonu muhakkak izle.
Aklımda bakacağım çok korkmazsam devam ederim
Merak etme çok korkuyor olsan bile diğer bölümler kendi isteğinle açıyor olacaksın sarıyor çünkü.
Z nation diye bir dizi var o da zombi dizisi ama onlar biraz korkunç bildiğin insan gibi koşup zıplayabiliyorlar en iyi dizi twd.
Teen wolf prison break bu dizi ve vampir günlükleri the originals bu dizilerin çok ayrı bir havası var