Dizinin adını unuttum?

Arkadaşlar geçen yıl izlediğim bir dizi vardı 8 bölüm galiba netflixden izlemiştim. İspanyol ya da portekiz filmiydi galiba ama inan unuttum. Bir kız sahilde şans eseri bir bileklik buluyordu bu bileklik 20 sene önce anne ve babasının yakın arkadaşı olan ismáilin çıkıyordu (bu arada dizide İsmail müslüman bir arapti) ama kız bunu bilmiyor işte bu bileklik ile uyuyor uyanıyor ki ismáil sonra tekrar uyuyor annesi sonra uyuyor babası falan anlıyor işte herkesi gezecegini ama bir gün ismailse diğer gün kendi oluyor sonra annesi oluyor falan ama yer değiştirdiği kişiler de o oluyor beden aynı ruh farklı ama kız ismalile aşık oluyor ve onu kurtarip gerçek kendi olarak onunla evlenmek istiyor ama babası erkeklerden hoşlanıyormus eskiden ve ismaile aşıkmis eskiden kız bunu ogreniyor işte bir taraftan dünya da ki İsmáilin meçhul ölümünü tamamlamaya çalışıyor katili buluyir falan ama babası gençliğinde ismáile aşık yani onu yasatirsa babası onunla evlenebilir ve kız doğmaz eğer babasını annesi ile evlendirirse ismáil baska kadına gider ve o kadın onu oldurur diye iki arada kalmıştı kız ve dizi bitti uzun zaman ikisini bekledim ama şimdi adını bile unuttum lütfen yardım edin bu kadar detayli hatırlıyorum artik izlemek istiyorum. Tek hatırladığım siyahi kivircik Arap müslüman olan İsmail ve onu bilekliği

Dizinin adını unuttum?