Hangi dizi film oyuncuları daha gerçekçi?
Elif ve Polat
Bihter ve Behlül
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kıyas bile edilmemesi gerekir. elif polat aşkı gerçek bir aşk. behlül bihter ise aşk bile denemez. bihter kendisinden büyük ve sevmediği biriyle evlendiği için behlüle düştü o olmasa beşire bile düşerdi. kendini öldürmesi de behlülün nihali tercih etmesini yedirememsi. onunki aşk değil hırstı sadece. behlül desen asla aşık olmayacak korkağın teki.
dizinin bir bölümünde Seyfo dayı Polat'a şöyle diyordu 4 karılı olasın her gün tuz kavurasın dizide Polat'ın hayatına 4 kadın girdi hepsi de öldü ama hiçbir Elif kadar etkili olamadı
Bihter Behlül ilişkisine aşk bile denilmez onları sadece erotizm'den ibaretti Bihter Behlül'lün yakışıklılığından vs etkilendi Behlül'de Bihterin güzelliğinde o kadar Bihter gereksiz hırsı yüzünden değmeyecek birisi için canından oldu
Burhan ve Makbule Kral
Elif & Polat, sekmez.
Cevap
12Cevap
Elif ve Polat bence.. bihter aldattığı halde hala mutlu olmasını isteyenler var mı gerçekten de?
Neye göre anlamadım ki. iki karakter de sonuçta birbirini seviyor.
Polat Alemdar ve Elif aşkı tabi. Ben sonu belli olmayan gizli kapaklı yasak ilişkilerin insanı değilim zaten
Ikiside değil ne yazık ki her iki kadında aşırı derecede benciller dizi karakteri olarak
Behlül ve Bihter bana daha sempatik geliyor açıkçası
Elif polat der geçerim
Elif ve Polat demeyen aşktan da diziden de anlamıyordur.
ahahaha... kızları boşverin... şu anda behlül'le polat alemdar mı kıyaslanıyor? bu olabilir mi, böyle bir şey mümkün mü?
kızlar soruyor, erkekler cevaplıyor'a mı dönüşüyor acaba?
Polatla elif derim en azından yasak aşk değil
Elif ve Polat tabi ki
Biz d:
Yaaa
Evet tt
adımdan da anlaşılır
İkisi de sevdiğim bir çift değil.
Hiçbiri Ömer eşyan
Behlül ve Bihter 🥲
Kız ben sana ni didim
polatla elif
Elif ve polat başkaydı