Sizce en çok konuşulan dizi sahnesi hangisiydi?
Levent'in Ela'yı nikâh masasında terk edip gittiği sahne mi yoksa Bihter'in kendini vurduğu sahne mi emin olamıyorum. İkisi de çok iyi sahnelerdi.

Sizce en çok konuşulan dizi sahnesi hangisiydi?
Levent'in Ela'yı nikâh masasında terk edip gittiği sahne mi yoksa Bihter'in kendini vurduğu sahne mi emin olamıyorum. İkisi de çok iyi sahnelerdi.

Yasak Elma'da Halit'in Yıldızla düğününde Şahika'nın gelinlikle çıkıp gelmesi ve Halit'in ikinizle de evlenmiyorum diyip Ender'le evlenmesi 😂. 83. bölümdü sanırım.
Biz ne izledik bende bilmiyorum. Her sahnesi olaydı o dizinin :))
Doktorlar Levent'in Ela'yı düğün günü terk etmesi Yasak Elma Yıldız'ın düğün günü Şahika'nın gelinlikle sahneye gelmesi Halit'in ikinizlede evlenmiyorum diyip Ender'le evli çıkması büyük entrikaydı
Leventten sonra insanlara güvenmeyi bıraktım levent tüm kadınların kalp gözünü hatta üçüncü gözünü açtırdı 😂
Tabiki yüce baronumuz orta doğu liderimiz Sayın Mehmet Karahanlı'nın ölümüdür. Kendisini saygı ve özlemle anıyoruz. Sayın Karahanlı sorunuzu takdir ediyor.
Cevap
23Cevap
Bihter'in intihar sahnesi
Bence kavak yelleri olabilir.. gerçi çoğu kişi izlemiştir ama yine de söyleyim oda efenin ölmediğini anladığımız an ve aslı ile karşılaşması..
Top 3 de beğendiğim sahneler.
https://youtu.be/bcrroQjoP38?si=OkFtzelbI8GTOoSxhttps://youtu.be/Dj0YZ0vDHq8?si=3kM2-t7Mn8ppUM-uhttps://youtu.be/L18VSXMEipY?si=n1XLK9jKdP1ndZh6
altı babanın öldürülmesi cerrahpaşa'da halit'in öldürülmesi aynı zamanda müracan kısmı kafa keserim sahnesi
Bihterin ölüm sahnesi bir de şehzade mustafanın katli
Süleyman Çakır'ın vurulmas sahnesi.
Kirvenin mezarlığa mermi atması.
Ersoy Ulubeyin Mezarlığı taratması.
İskender Büyüğün Cevata kestiği racon.
Türk dizi tarihnde Kurtlar Vadisinin üstünde hiçbir dizi yoktur olamaz.
Çoğunluğa katılıp Biter'in intihar sahnesi diyorum. Günlerce değer miydi diye diye depresyona girmiştim 😄

belki
Levent'in Ela'yı nikâh masasında terk edip gittiği sahne daha sarsıcı ama tabi bihterij intiharı da gayet etkileyici.
Ask i memnu başarılı olabilir ama finali komikti intihar sahnesi yesilcam gibi boya çok belli gerçekçi değil
Gorseldeki doktorlar dizisinin ayrılık sahnesi bence
yaprak dokumu neclanın leylanın suratına pembe mantoyu fırlatıp oguzla gittigi sahne
Eyşanın Ömeri Polislere ihbar etmesi ve Ömerin en sevdiğinin ellerinden ölmesi...
bihter e üzüldüğümü hiç hatırlamıyorum ela yı çok severdim
Bence mahkum dizisinde Fırat savcının hapisten kaçışı
Çakırın ölümü ve Polat Alemdar'ın bir gecede 6 babayı öldürmesi. Konu kapanmıştır dağılın :D
İlla ikisinden seç diyosan ela diyim. Diğerini izlemedim zaten 😁
Leyla ile Mecnun'da gemiye el sallama sahnesi vardı o da güzeldi
Ezel de pek çok sahne mükemmel, ayrım yapamadim
İçerde dizi si final olduğunda kimse inanmadı zaten kebapçı celal in intihar etti sahne saçma
Bence Leyla ve neclanin pembe paltoyu yüzüne fırlattığı sahne
Selenanın ışınlanması khkhjggdjjh
Doktorlar Ela'nın terk ediliş sahnesi
Bihterin ölümü
Çakır'ın öldüğü sahnedir.
Kurtlar vadisi kafa kesme sahnesi
Bihterin intiharı asddfgg
Tabii ki de Bihter'in intihar sahnesi
En iyi sahne yok bence Türk dizilerinde
Türk dizileri kadar gereksiz boş bir şey yok
Bihter'in intihar sahnesi
Beni beni bihterini sahnesi