Amazon Prime Video’da yayınlanacak Bihter filminin ilk fragman geldi. Filmin başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile Boran Kuzum paylaşıyor.

Amazon Prime Video’da yayınlanacak Bihter filminin ilk fragman geldi. Filmin başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile Boran Kuzum paylaşıyor.

Ben de bu film unutuldu diyordum. Şu an çok heyecanlandım. Umarım beklediğimize değer. Asla ama asla ilkinin yerine geçemez, o aura kimsede yok. Yine de izleyeceğim elbette.
evet beren saat o rol için doğmuş gibiydi bakalım artık
Başrolün ikisi de yanlış isimler kesinlikle. Bir kere Farah asla seksi ya da fettan kadın rolüne gidebilecek biri değil. Daha doğal, çocuksu, naif bir kız. Boran Kuzum'dan da ne yakışıklılık ne de karakter olarak Behlül çıkmaz asla. Kastı yapan kişi beynini tatile göndermiş herhalde. Çünkü ikisinin de olamayacağını görmemesi için kişinin gözüne de zihnine de perde inmiş olması gerekiyor.
Daha önce izlemiş olup sonunun ne olacağını da biliyor olduğum bir diziyi ikinci kez izlemek hem zaman kaybı olur hemde keyif vermez.
Aşk-ı Memnu dizisi Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre , Selçuk Yöntem ve diğer oyuncu kadrosu ile hafızalara kazındı.
Bu dizinin ikinci kez çekilmesinin ilki kadar ses getiremeyeceğini düşünüyorum
Şimdiden heyecanlandım, muhakkak izlerim diye düşünüyorum, şurda 21 gün kalmış Bihter'in başlamasına, acaba Aşkı Memnu ekibi de izleyecek mi, nasıl değerlendirecekler, ben de Aşkı Memnu ekibi de izler.
Cevap
21Cevap
Hayır izlemeyeceğim
Bergen' den Bihter' e. Bari araya biraz zaman girseydi en azindan bergen imaji kalkardi kadinin uzerinden.
Bizim senaristler de iş yok aga. Yeni bir şey üretek diyen yok, eskilerin lâcivertlerini sürüyorlar. Halit ziya Aşkı memnuyu yazmasaymış Türk entrika dizileri faka basmışmış.
Herşeyi bilinen bir diziyi tekrar tekrar izlemenin mantığı nedir anlamıyorum. İzlemediğim halde bihter diye bir ke. vaşe var birde behlül diye o. pu çocuğu. Sonunda ölüyor bihter.. Koyun gibi izlemnin mantığı neyse artık
E zaten daha önceden izlemişiz başka bı ülke uyarlamasını yapsa anlarım da Türkiye de olan bir şey tekrar ısıtıp önümüze aynı şekilde yayınlamak saçma bence izlenmez diye düşünüyorum farahin oyunculuğu iyi ama bence kabul etmemliydi şimdi farahla beren saat kiyaslanir. diger oyuncularla gerek yoktu bence
Bihter karakteri beren saatle devleşti. Cıkk izlemiycem
Bir dönem Türk halkının Yengesiyle nasıl iş pişirilir iğrençliğini ortaya koymuşlardı yetmedi birde filmini çekmişler
Bari Cansu Dere oynasaydi ya.. ya da Tuba Büyüküstün
Halid Ziya bugünleri görseydi kitap yazmaya tövbe ederdi.
amazon prime aylardır boş boş duruyordu bir bakarım herhalde zaten ilk 10dk kendini belli eder diye düşünüyorum
Kendine gel sen Bihter Ziyagilsin. Dizisiyle bir neslin ahlaki değerlerini bozan bir film işte.
Aynı şeylerin ısıtılıp ısıtılıp önümüze gelmesi çok gereksiz. İzledik, tadını çıkardık, bitti. İzlemeyi düşünmüyorum o yüzden.
Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp çekiyorlar. Bence iyisi yapıldı zaten onun kadar iyi olacağını sanmıyorum
Daha cekici bir kadin oynamaliydi. Behlul de daha yakisikli olmaliydi. Kaytan biyikli bir adam koymuslar.
Hazal filiz küçükköse, hilal altınbilek daha iyi gidebilirdi başrole
Aşkı memnu kafasından çıkarak izleyeceğim bu filmi
Çok izleyeceğimi zannetmiyorum
Bi bakarım ama izlemeyi düşünmüyorum eskisinin yerini hiç bir şey tutamaz
Farah'ı da oyunculuğunu da sevmiyorum benim için Aşkı Memnu Ay Yapım ile bitti.
Kıvanç tatlutug ve beren saatin o enerjisini o ekibin asla yerini tutmaz
Çok ağır bir dizi daha güzel diziler komedi filmler var tavsiye ederim
İzlicem merak ediyorum eski versiyonuna benziyor mu acaba
Her ne kadar Boran Kuzum'a bayılsam da bu dizi tekti, tek kalır bence. İzlemem.
dizisi çok iyiydi öyle kalsın kafamda
lzlemicem
Benim için bı anlamı yok eski bihterin yerini asla alamaz
Farah Zeynep Abdullah var diye izlemeyeceğim. Sevmiyorum bu kadını.
Meraktan izlerim ama yerini asssla tutmaz
Zerre.. ı ıh
Olmaz abi olmaz güzel olan şeylerin tekrarı olmamalı.
Ne gerek var ya izledim zaten her bölümü hafızamda ayrıca bu başroldeki kadını hiç sevmiyorum. Asla Beren saatin yerini tutmaz.
Bu farah niye hep birilerini canlandırıyo kendisi asıl karakter olmuyo
Yani farahta iyi bir oyuncu ama kendini bir şimdi Bihter gibi sandı
baya güzel olucak gibiii sevdim şimdiden
biraz londra havası esti:) izlerken
Bihter deyince aklımda hep simsiyah saçlar canlanıyor
Kanal d de yeni bitti.. yeni bihterle Behlül u çekemem eskiler daha güzel 🥰
İzlerim kesin ben böyle antin kuntin şeyleri
Yeni bir adnan vakası mı
Eyşan filminide bekliyoruz
Ahlaksizligin nesi kitap nesi dizi oluyor
KDBSISBSJSHSHHSH farah bastolse garabti tutmaZ
İlgilenmiyorum diziden de filmden de uzağım 🍀🗝️