Diziler & Filmler Ömrünüzün sonuna kadar birini izlemek zorunda kalırsanız hangisini izlersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yalı çapkını Muhteşem yüzyıl Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ömrünüzün sonuna kadar birini izlemek zorunda kalırsanız hangisini izlersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. hiç biri ama Yalı çapkını 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Muhteşem yüzyıl efsane birşeydi. Ben dizi hiç sevmem bi hafta beklemeyi de sevmem genelde dizi bitince açar baştan izlerim çok övülen dizileri bi ara gece gündüz islemiştim :D 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Her bölümün başında öpüşüp sonunda ağlamaklı kavga edenlerin olduğu diziyi bırak bir ömür bir bölüm bile tamamen izlemeye tahammülüm yok 😊 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 418 cevap paylaştı. sakarya fırat kurtlar vadisi kaos bundan şaşmam 0 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yalı Çapkın'ınındaki çocuğun kaşlarını izlemek isterim. :D 0 2 Yorumla Redlove0619 +1 yıl Kötü kaşlari bide dizi kötü Yorumla Teardrops +1 yıl @Redlove0619 Bence de Yorumla
Elifsan99 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bütün ömrüm muhteşem yüzyıla yetmez hala bitirmedim çünkü 😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunları izleyeceğime ömrümün sonuna kadar televizyonlara kör olmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
nhr260 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Vazgeçilmezim muhteşem yüzyıl her yaz aynı bataklığa düşerim 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 401 cevap paylaştı. İkisini de izlemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
hiç biri ama Yalı çapkını
Muhteşem yüzyıl efsane birşeydi. Ben dizi hiç sevmem bi hafta beklemeyi de sevmem genelde dizi bitince açar baştan izlerim çok övülen dizileri bi ara gece gündüz islemiştim :D
Her bölümün başında öpüşüp sonunda ağlamaklı kavga edenlerin olduğu diziyi bırak bir ömür bir bölüm bile tamamen izlemeye tahammülüm yok 😊
sakarya fırat kurtlar vadisi kaos bundan şaşmam
Yalı Çapkın'ınındaki çocuğun kaşlarını izlemek isterim. :D
Kötü kaşlari bide dizi kötü
@Redlove0619 Bence de
Bütün ömrüm muhteşem yüzyıla yetmez hala bitirmedim çünkü 😂😂
Bunları izleyeceğime ömrümün sonuna kadar televizyonlara kör olmayı tercih ederim
Vazgeçilmezim muhteşem yüzyıl her yaz aynı bataklığa düşerim
Muhteşem yüzyıl tabiki
İkisinide izlemem.
Kesinlikle muhteşem yüzyıl
😂😂
Eğlenceli bi soru ama, sevdimm
Yalı çapkını ne ya çöp.
kiyaslama bile muhtseme hakarettir
Bunlara dizi mi diyorsunuz gerçekten..
Britney Spears
İkisini de izlemem
elektrik gitsin diye dua ederdim