Jacob mı?
Edward mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Edward diyenler Geceyarısı Güneşi kitabını bir okusunlar. Bütün ailedeki bazı üyeler Bella'yı tehlike olarak görüp öldüreceklerdi neredeyse. Bella öyle varlıkların arasına girdi. Bella'yı öldürme düşüncelerinde Edward onlara vahşileşmedi bile onları aile gibi gördü. Rosalie Emmett'a sahip olmasına rağmen sırf Edward onun güzelliğine ilgi duymadı ama Bella'ya duydu diye kızı bu yüzden güvenliklerini bahane ederek yok etmek istedi. 2. cisi ise Jasper'ın saldırısı yüzünden Edward'ın Bella'yı bırakması. Jasper'dan korumaya devam ederek hayatında Bella'yı tutabilirdi Jasper zaten Bella'nın peşinde düşecek veya öldürecek değildi pişman bile oldu sonradan utandı. Ama Edward Bella'yı ki en önemli kısım bu Victoria gibi intikamcı bir karakter varken ve Bella'nın peşindeyken onu ortada bıraktı. Düşünün Bella Laurent ile karşılaştı eğer kurt adamlar ve Jacob olmasaydı Bella çoktan bir ölüydü aynı şekilde Victoria'da Bella'ya ulaşabilirdi ve öldürebilirdi. Jacob olmasaydı Edward'ın Bella öldüğünde acı çekmesi çok boşuna ve geç kalınmışlık olacaktı. Ve Bella Jacob'u sevmeye başlamışken Edward Bella'nın hayatına kuru kuru girerek Jacob'a öylesine bir teşekkür etti. O sevdiğimiz tatlı Alice bile Bella'nın maillerine dönüş yapmadı öylece uzaktan takip etti. Bella'nın intihar ettiğini düşündü ama eğer öyle olmuş olsaydı bile hepsinin suçu olacaktı bu. O yüzden olgun bir bakış açısı ile bakıldığında Jacob. Edward bile sırf bu yüzden Jacob'u öptüğünde asla Bella'yı terketmedi çünkü onun Jacob'a alıştığını ve sevdiğini biliyordu bir parçasının koskoca 1 yıl kızı bıraktı öylece tehlikelerin içinde. Şimdi siz düşünün.
Teşekkür ederim.
Ben bella karakterinden aslında hoşlanmıyorum. Edward ' a ilgi duyuyordu en başlardan itibaren ama o kadar da önemsemiyordu, ne zaman vampir oldugunu anladı, o fantastic dünya'ya karşı duydugu ilgiden dolayı edward'a aşık oldu. Bella hiç bir vasfı olmayan sıradan bir genç kızdı. Asosyal, sosyal iletişim becerili eksilerde olan, soğuk , espiri yapmayan, sıkıcı biriydi. Bir hobisi tutkusu yoktu. Bella'yı kitap okurken dahi görmedik.
Kendi sıkıcı hayatından vampirlere duydugu hayranlık ile sıyrılmaya başladı. Kendinide beğenmiyordu bu yüzden vampir olmak istiyordu. Edward'ın üzülecegini bile bile inatla vampir olmak istedigini söylüyordu.
Edward ise ideal sevgili idi. Romantik biraz eski kafalı, sadık, korumacı dürüst. Her kadının hayatında olmasını isteyeceği bir erkekti. Bellada ne buldu hala anlamıyorum. Sanırım onun diğerleri gibi düşüncelerini okuyamadığı için ilgisini çekti ve tabiki kokusu.
Jacop ise en baştan bellaya platonikti. Başka bir olayı yok yani.
Bellayı kurtarmak için kaç kişiyi harcadılar. Rileys sırf bellayı harcamak için onlarca masum insanı vampire çevirdi. Yetmedi cullen familyası bu yeni doğanları harcadı bellayı korumak için.
Tüm bunlar olurken bella donuk bir şekilde edward'a ne zaman vampir oluyorum yeaa tarzı bakışlar atıyordu. Hele newmoon'dan itibaren jacop ve edward'ı neredeyse aynı anda idare etti, edward ile nişanlandıktan sonra jacop ile öpüştü daha doğrusu onu öptü. Gelmiş geşmiş en itici kadın karakter bence bellaydı. Evlendiler yetmedi hamile kaldı, doğurdu vampir oldu yine tüm cullen ailesini hatta diğer vampirler kurtadamları volturi ile savaşa soktu. Kız tam anlamı ile herkese bela oldu.
Birde memnuniyetsizdi. Düğün için cullen ailesi başta alice hazırlık yapıyordu bella ne gerek vardı bakışları atıyordu. Vampir olduktan sonra alice orman içinde tam pinterestlik harika bir ev hazırladı onlara bella yine memnuniyetsizdi. Alice'e '' sürprizlerden hoşlanmadığımı biliyorsun ama '' falan diyordu. Ne gudubet kadındı ya.
Birde mıymıntı bir tipdi :D
Hiç izlemedim, kitabını da okumadım, herkesin elinde o kitap vardı lisedeyken, herkes okurdu, kitap okumayı en sevmeyen kişiler dahi okurdu, o kitap beni farklı anılara götürdü, o anılara doğru gittiğim için ve aslında hücreden de küçücük olan mahlukatları gözümde nasıl büyüttüğümü gördüm, o kitap beni maziye götürdü, o anlara ve ben de alıp okumayı düşünüyorum, listemde alıp okumayı düşündüğüm o denli çok kitap var ki, bir yenisi daha eklendi, o şeytan türlü türlü şeytanlıklar yapan o varlık "bu kitabı okumayın, doğru değil"derdi ve kitabı okuyan arkadaşına da nefret kusuyordu, sözü dinlenmediği için, egosundan ötürü, o vakitler böyle yorumlama yeteneğine sahip derdim, ya sen o kadar şeytanlık yap, Alacakaranlık kitabının okunmasını da yanlış bul, alakaya maydanoz işte, ayrıca sen kimsin ki senin sözün dinlenecek demi, o kitaptaki vampir dahi senin gibi değildi, neden okumadıysam, evet şimdi isyan ediyorum, okuyacağım o beş kitabı da lakin filmini az biraz izledim, yine de fikrim yok, vampir bir sevgilisi de vardı Bella'nın, o çok sevdi Bella'yı, konuya hakim ve vakıf olmasam da Bella bence Edwar'ın hakkı, bir kızları da olmuş sanırım lakin beş kitabı da okuduktan sonra fikirlerim değişir mi bilemem, diziyi izlemeden evvel kitapları okumayı istiyorum, ilk evvela kitapları okuyayım.
Cevap
20Cevap
Edward bence.. ama zaten o film serilerini de hiç sevmiyorum oldukça kötü yapılmış ki hayranları da beğenmemişti zaten.. bu yüzden de bende sevmedim ve izlemedim bile.. ama çoğu kişi edward diyordu.
Edward’ın hakkıydı. Jacob Bella için fazlaydı bana göre. Zaten Jacop ve Bella birlikte olsa saçma olurdu, önce anasıyla sonra kızıyla buram buram g4vatlık akardı yani 😄 Herkes hak ettiğini buldu seri sonunda, film en iyi bu kadar akılda kalır ve bu kadar iyi bitebilirdi.
İlk okudugum seri kitap alacakaranlık serisidir ve kitabı ne kadar mükemmelse filmi o kadar sönük. Aksine iddia eden etmesın bile bence. ben agır Jacop'cıydım :D kesinlikle yan yana bile görmek istemezdim onları. O yuzden edward diyorum. Umarım yeni çıkacak dızıde hem kitaba göre giderler hemde kitaba göre karakter seçimini yaparlar. Buna ınanıyorum ki Robert ve Kristen'dan daha iyi Edward&Bella bulabilirler.
Jacob diyince aklima kahve markasi Jacobs geldi. Jacob hak ediyordu. Edward gibileri yalnız ölmeyi hak ediyor.
Pısırık
Benim hakkımdı.
Allahsız karı gitti ellerin oldu 🥹
İmam nikahı kıymışlar sadece ben öyle duydum 😂😂
Kurt adam büyüdükçe daha iyi anladım. Ama edward askım başka😂 hele gözleri.
Fakat selvi boylum al yazmalım tercih ederim.
Sevgi neydi emekti. Emek veren adamı bağrıma taş basar yine severim🙂✨
jacop seçseydi valla bellaya gıcık olurdum ama o da az kaşar değil. Edward jacopu seviyorsun dimi diyor seni daha çok seviyorum ama diye cevap veriyor bella :D bu neee?
Edward ♥️ Twilight evrenini büyülü yapan vampirlerdi. Kurt adamlar insandı, ilgi çekici değiller. Özellikle ilk filmin bambaşka havası vardı diğer filmleri o kadar iyi görünmüyordu bana göre
Anlamadım? Bella bir insan değil mi? Hakkı derken mal gibi o hak etti, bu hak etmedi mi diyeceğiz?
onu bilmemde bu hatun için de kavga edilmez be bilader
Jacop tam bir agresif ergendi
Tabikide edward gibi olgun bir beyefendinjn hakkıydı
Edward diyorum ama Jacob ta cok iyiydii bee
Hiç izlemedim ama edwardla daha çok yakıştırdım.
Edward'a düşmekten diğerinin adını bile hatırlayamıyorum 😂 daha çok seven ne zaman kazanmış ki
Bellayı seven değil zhicken kazandı…
Hak alanındır dönemleri tabi ☺️
Jakob bence. Bi kere daha yakışıklı, gözleri de çekik. 👌
Bence Bella her ikisini de hiç haketmedi 😂 ortada onun hak edilişiyle ilgili bir durum yok
Bella hak edilen bir ödül değil kimi seviyorsa ona gider.
Benim benim hakkımdı sjsjs. Ulan biri vampir öteki kurt ben insanım insan sjsnsj
Bella edward’a daha çok yakışıyordu. Filmin bütün kitaplarını almıştım hiç okumadım. Filmi izlemek daha cazip gelmişti.
Kitapta ki ile film arasında çok fark vardı. Okuyan birisi öyle demişti.
Bella gibi kızlar bence yalnız kalmaya mahkum olmalı 😃 Jacob’ı kesinlikle haketmiyor. (Ankette Jacob’ı sectim ama yanlışlıkla shdhs hickimseyi diye şık koyman lazımdı shdhsh)
Bella yellozu hicbirini hak etmiyor. Filmde belliymis ne oldugu aynisini gercek hayatta yapti Robert‘a
İzlemedim, fikrim yok. Ama muhtemelen başrol oyuncusunun hakkı değildir.
Edward ın hakkıydı 💫
İğneç bir filim. Pustluğun kitabını yazmışlar resmen.
Vampirin hakkiydi, köpek frendzone da kaldı
Edward diyorum ben çok yakışıyorlardı
Kitabını da okumanı tavsiye ederim
kesinlikle edward
Hiç izlemedim la bunu
Bilmem de ben kurt adamla yakistiriyorrum
Edward cullen ile süper çift oluyo bence
Tabiki Edwards izlemedim ama yakışıyor 😃
Yakup adamdır lsçslsösöx
Edward der geçerim. :D
Bence Bella ikisini de hak etmiyordu
Jakob'a verelerdi iyiydi.