Ben İspanyol yapımı dizileri-filmleri severek izliyorum. Hem dil olarak çok hoş bir dilleri var, hem de dizi-film sektöründe iyiler.

Ben İspanyol yapımı dizileri-filmleri severek izliyorum. Hem dil olarak çok hoş bir dilleri var, hem de dizi-film sektöründe iyiler.

Tabi ki İspanyol ve Amerikan yapımları diyorum. Zaten dizi tarihi Amerika ile başladı. Fakat son zamanlarda İspanyol yapımı dizilerde çok iyi oluyor. Tabi Kore'yi de katmak lazım. İnanılmaz bir renk kattılar çünkü sektöre.
İspanyol gerilim filmlerini oldukça başarılı bulurum. Amerikan filmleri dışında uzak doğunun çok iyi filmleri vardır. Fransız filmlerine pek ısınamıyorum. Bollywood da izlerim ama çok benlik değil.
@bribón Rica ederim 😊
La Casa De Papel çıktıktan sonra daha doğrusu izledikten sonra İspanyol filmleri benim de ilgimi çekmeye başladı, artı amerikanın filmleri de başrolde.
Tabi ki de Hollywood diyebilirim.. yani ben küçükken hep amerika filmleri izlediğim için de bugünler de en çok amerika yapımı filmleri seviyorum
Cevap
3Cevap
İspanyol italyan fransız dizilerini beğeniyorum.
İngiltere
Örneğin bu James Bond filmi tamamen İngiliz yapımı. Şu müthiş sahneye bak. https://www.youtube.com/watch?v=D1MDwVRgoQc
Kore.
İngiltere
iran.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?