Diziler & Filmler En son hangi diziyi bitirdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendine iyi bak Ezel, yaşattığın seyir zevki için teşekkür ederim 👋🏻 En son hangi diziyi bitirdiniz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Loki izliyorum şu an 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Shooter dizisini bitirdim. Yeni bir diziye başlamam lazım fakat bu aralar çok fazla dizi/filme verdim kafayı. Darladı biraz. Ara verdim o yüzden... 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Manhunt (deadly games) Tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 387 cevap paylaştı. Acımak çok ağladım ama bu dönemin değil 1 0 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O hayat benim dizisini 0 4 Yorumla terziayca +1 yıl Efsun'un hareketlerinden çatlardım ben nasıl dayandınız Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl 😅😅çatladım zaten. Her bölümde ayrı bir sinir krizi Yorumla terziayca +1 yıl 😂😂😂 Karagül 'ü izleyin bir de Yorumla terziayca +1 yıl Ama onda da Kendal vardı da o Efsun kadar değildi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Loki izliyorum şu an
Shooter dizisini bitirdim. Yeni bir diziye başlamam lazım fakat bu aralar çok fazla dizi/filme verdim kafayı. Darladı biraz. Ara verdim o yüzden...
Manhunt (deadly games)
Tavsiye ederim.
Şeytan diye bir korku dizisi
Acımak çok ağladım ama bu dönemin değil
O hayat benim dizisini
Efsun'un hareketlerinden çatlardım ben nasıl dayandınız
😅😅çatladım zaten. Her bölümde ayrı bir sinir krizi
😂😂😂 Karagül 'ü izleyin bir de
Ama onda da Kendal vardı da o Efsun kadar değildi
Kardeş Payı
The witcher