-Ben bakarım ancak fikrim değişmez. IMDb'si düşük yapımlardan da çok iyi filmler/diziler çıkabiliyor.

-Ben bakarım ancak fikrim değişmez. IMDb'si düşük yapımlardan da çok iyi filmler/diziler çıkabiliyor.
Eskiden tek bir televizyon kanalı çıkardı: TRT ve bahtımıza ne çıkarsa onu izlerdik. Şimdi onlarca sinema platformu ve filmlerin yüklendiği websiteleri var.
Başkalarının zevki beni ilgilendirmiyor en başta. Kendim o an hangi türde film izlemek istiyorsam, halet-i ruhiyeme göre yapay zekaya istediğim film türlerini aratıp öyle izliyorum. Yani sinema zevkim bana özel. Ne herhangi bir platformda film tavsiyesi istemişliğim var ne de bir başkasına "Şu filmi kesinlikle izle" demişliğim.
Çünkü zevkler de renkler de tartışılmaz ve çünkü benim mükemmel bulduğumu o sevmez, onun sevdiğini ben sevmem.
Ben genellikle bakarım ama bu bana fikir vermez yani düşük de olabilir ama belki de seveceğim bir filmdir.. ben en çok fragmanına bakarım sonra da spoilersiz incelemelerine bakarım.. eğer zaten bildiğim bir filminde devam filmi ise banko izlerim zaten kaçırmam hiç.
Bakarım. 7’nin altındaysa ilgimi kaybediyorum.
Bazen bakarım hele ki hiç duymadığım bir film ise.
Teşekkürler 🌼
Ricalar 🌸
Cevap
11Cevap
Puanlara pek takılmam filmi önce bir göz atarım bana uyarsa beğenirim izlerim beğenmezsem zaten izlemem
İmdb nin telafuzu nasildir yaa bu arada? 🤣🤣🤣🤣
Ben yazıldığı gibi okuyorum adsf
Ajhshshs ortamlarda rezil olmiim diye soriyim dedim
Şimdi şöyle. Çoğunluk "ayemdibi" şeklinde okuyor. Ben yazıldığı şekilde okumayı sevdiğim için öyle okuyorum. Sen çoğunluğa uy ve ayemdibi şeklinde telaffuz et. Doğru olan o çünkü.
Teşekkürler
Bakarım tabii ne kadar tavsiye edilir izlenir mi diye. Bazen çok tavsiye edilen dizilerin de sarmadığı oluyor ama.
Birisi bana bakmaya alıştırdı ve bu çok rahatsız ediyor, yine de izlemeye zorluyorum kendimi
Puanı pek dikkate almam. Puanı düşük olupta beğendiğim film/dizi oluyor elbette
Eeevet ama düşüş olsada izlerim çünkü bazen öyle filmleri beğenebiliyorum
Mutlaka bakarım. Bir de yorumlara dikkat ederim muhakkak film hakkında ön fikir oluşturuyor.
Bakatim ve 6.9 un altindaki filmleri izlemem.
Bakarım illa ki sinemalar sitesindeki Türkçe yorumları da okurum
Dikkat ederim ama bakacaksam yine bakarım...
Evet bakıyorum, yorumları okuyorum, tanıtımlarını okuyor ya da izliyorum, sonra karar veriyorum…
Bakarım ama konusu önemli benim için sırf yüksek puanı var diye sevmediğim bir içeriği izlemem.
Ben imdb puanından çok kafayı sıyırtan felsefesi olan dizi ve filmleri severim
Bakarım ama çok merak ediyorsam puanı düşükse de izlerim
Genelde bakmam
Rottentomatoes e girip bakıyorum genelde
Hayır, oyuncularına bakarım
Torba tokat dalıp izlerim, bakmam şdsşşsşsld
Hiç bakmadım Merak etmedim
Puanına da bakıyorum ama çok dikkate almam
Evet bakarım
bakmam
Bazen
Fragmanı izlerim ona göre hareket ederim