Ben bir diziye başladığım zaman aynı anda başka bir dizi daha seyredemiyorum. Dikkatimi sadece izlemeye başladığım diziye veriyorum...

Ben bir diziye başladığım zaman aynı anda başka bir dizi daha seyredemiyorum. Dikkatimi sadece izlemeye başladığım diziye veriyorum...

Ben aynı anda fazla dizi izlemem sadece 1 tane izlerim o bittikten sonra diğer diziye geçerim.. çünkü bu şekilde karışık olmuyor daha sakin izliyorum anlayarak.. filmlerde zaten 1 kez izlendiği için aynı gün birden çok film izliyorum
Ben izliyorum, özellikle birinden bölüm beklerken diğerine geçiyorum. Ya da sıkılırsam ara verip farklı türden devam ediyorum. Hep aynı tür izlemedim için moduma göre değiştiriyorum izlediğim dizileri.
Ben şahsen aynı anda birden fazla diziyi izlemeyi sevmiyorum bir diziyi bitirdikten sonra ötekine başlamak çok da mantıklı geliyor bana. Aynı şey okuduğum kitaplar için de geçerli.
Yok ya genelde takip ettiğim bir dizi varsa eski diziler varsa oradan devam ediyorum ama mesela haftalık oynayan dizileri günlük olarak takip edebiliyorum
Cevap
7Cevap
Bazı insanlar diziyi izlemiyorlar ki, sadece üstünden geçiyorlar. Sırf izledim diyebilmek için. O zaman 3-4 tane de karışık izliyorlar
Yalnız o kişi tam olarak ben oluyorum. Sırf izledim diyebilmek için değil ama. Sıkıldığım için izlemeyi bırakıyorum. Baştan, ortadan, sondan birkaç bölüm izleyip bıraktığım birçok dizi var. O şekilde de anlıyorum izlediğimden.
TV bakmam bile nerdeyse çok saçma geliyor orada geçen zaman.
Gezerim merak ettiğim bir yer varsa oraya giderim.
İzleyemem, kafam karışır. Birini izler bitirir sonra diğerine başlarım.
Deliyiz ama many*k değiliz..
İzlemem..
Manyaklık ne alaka anlamadım. Aynı anda derken hepsi aynı anda açık şekilde değil. Birkaç diziyi aynı anda takip etmekten bahsettim.
He öyle.. Ben aynı anda iki televizyondan ya da telefondan izleyenlerden bahsettim..
Diğer türlü de izlemem.. İzleyenler var tabii ki, normal..
Tahmin ettim öyle anladığını. O şekilde izlemek bence de biraz manyaklık. Manasız yani...
Merhaba nasılsın 🙂
?
İyilik, hoşluk :))
3 veya 4 diziyi takip ediyorum
O diziyi bitirmeden izlemem
izliyorum
Seyrederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?