Oyuncu kadrosu sizin için ne derece önemlidir? Konu ve işleyişi çok iyi olsa bile oyuncu seçimi kötü diye başlamadığınız dizi/filmler oldu mu?

Oyuncu kadrosu sizin için ne derece önemlidir? Konu ve işleyişi çok iyi olsa bile oyuncu seçimi kötü diye başlamadığınız dizi/filmler oldu mu?

Tabi ki de bakarım.. çünkü oyuncuları önemli yorumları ve aynı zamanda fragmanı da önemli bir detay benim için.
Evet, bakıyorum ya da yavaş yavaş kadro açıklanmaya başlarken konusunu da okuyorum. Merakla beklediğim diziler oluyor mesela.
Evet bu çok önemli 😁 sevmediğim oyuncular olursa konu çok güzel olması da umrumda olmaz 😁
Oyuncular önemli 👍🏻
Cevap
13Cevap
Hayır hiç bakmam gadası
Oyuncu kadrosuna mutlaka bakıyorum evet. Sevdiğim oyuncular varsa benim için o filmi izleme motivasyonu biraz daha artıyor.
Adamına göre seçtiğim oluyor mesela Jason Statham oynuyorsa onu hemen izlerm kötü olma ihtimali yok benim için çünkü
Bende çoğu filmini severim ama son çıkan Meg 2 filmini sevemedim. Birincisi daha iyiydi.
Taşıyıcı 1 bayağı iyiydi, bende onu kaç kere izledim hatırlamıyorum.
Bazen ama çok da önem vermem izleyince zaten beğenmezsem sevdiğim oyuncu bile olsa izlemem o diziyi veya filmi
Kesinlikle oyuncu kadrosu yapamayınca önemlidir bir dizinin ne kadar kaliteli olduğunu zaten bunlar belirler aynı zamanda daha sonra konusu gelir
Kadrosuna, konusuna, yorumlarına mutlaka bakıyorum. Zamanımı boşa harcamak istemediğim için başlamadan önce detaylara dikkat ederim biraz.
Yani oyuncular beni pek etkilemez ben konusuna bakarım genelde
Kadrosuna bakmam hiç. Beklenmedik, yeni oyuncular büyük sürprizler yapabiliyorlar. Konusuna bakarım daha çok.
kesinlikle göz atarım
Evet, tanıdık yüz varsa daha bi isteyerek başlarım
Tipler sarmazsa asla izlemem
Bakarım ve izlemem.. 😄
Evet bakarım
Bazen evet
Hayır atmam sürpriz olsun diye
Size bir mesaj attım da bakabilir misiniz acaba?
Filmde bakarım
Hayır
Yani bakarım
Filme göre feğişir
Evet bakarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?