FOX TV'de yayınlanacak olan Gaddar dizisiyle anlaşan Çağatay Ulusoy, bölüm başına 2 milyon TL kazanacak.

FOX TV'de yayınlanacak olan Gaddar dizisiyle anlaşan Çağatay Ulusoy, bölüm başına 2 milyon TL kazanacak.
Bu adamın oyunculuğu beni kendine çekmiyor. şu an Türkiye nin en iyi ( genel toplam olaral) oyuncusu Kıvanç TATLITUĞ bence. Adam direk rolün kendisi olarak çıkıyor karşımıza. Aldığı parayı hakeden biri
Futbolculara laf edip voleybolcular kadar kazansınlar diyen genç kız kesimi neden şu oyunculara laf etmiyor merak ediyorum. Tam olarak neden bu parayı alıyorlar mesela? İki replik ezberleyip partiden partiye koştukları için mi mesela? Yoksa yakışıklı ve güzel olmaları futbolcular kadar kazanmaları konusunu sorun olmaktan çıkarıyor mu?
Keske bende oyuncu olsaydim kiskandim simdi. Hakediyordur heralde ama ben tarabya sahilinde gezerken Cagatay arabanin icinde adini feriha koydumdan bir sahne cekiyirdu adam çalişiyordi yani dışardan alimünyym folyo felan tutuyorlardı onlara😂
Uyuşturucu konusu sebebi ile sevmiyorum kendisini. Son dizilerini izlemediğimden oyunculuğunu geliştirip geliştirmediğini bilemem ama biraz abartılı buldum bölüm başına aldığı parayı.
Cevap
27Cevap
Şaşırmadım. ve kimsenin kazanı beni ilgilendirmiyor.
Volverine'e dönmüş🤦♀️Ayrıca Fox tv adama o parayı yedirmez😄boğazına dizer. Bu ikili daha önce bi projede daha birlikte çalışmıştı show tv de. O iş yaptı diye aynı isimlerle anlaşmışlar. Kanallar da kopyala-yapıştır yapıyorlar yani😅
Oyunculuk söz konusuysa orta yaş erkek oyuncular içinde İsmail Hacıoğlu'ndan ötesi berisi yalan. Şu adamın kıymeti bilinmedi şu ülkede. Nerede gereksiz tipleme varsa popüler
Ya şu oyunculara futbolcularq ödedignz paraları filistine yatırsaydnz şu an da bu kadar savaşsever bir halk olmayacaktı
Filistin iyi değil twitterde gördüm israil askerini katledip adamın üstünde zıplıyorlardı şarkı söylüyorlardı o videodan sonra soğudum
Yerli dizi tercih etmiyorum ama epey fazlasıyla para kazanacak. Umarım diziyi kızlar Çağatay için izlemez.
Bir yılda kazandığımızi haftada kazanıyorlar ya kendisi başarılı bir oyuncu zaten hak eder bence
Evet bir yıl 😂 6-7 sene cokkk abartı ya en fazla bir iki yılda kazanılir yani çok değil
Asgari ücretle çalışmıyor herkes asgari ücretle evet 10 yıl lazım o para için
Kesin 10 bolum sonra final yapar😂isme bak bu isimden 10 tane turk dizisi net bulurum
Hiç alıcı gözüyle oyunculuğuna bakmadım. Beni cezbeden bir parıltısı yok.
Oyunclugu idare eder yani. Ama diziyi hiç izlemedim bilmiyorum.
O parayı alacak kadar nabıyor bu herif Allah akıl fikir versin
İzlemiyorum ve ilgilenmiyorum. Tek ilgi alanım kendimim nett🍀🗝️
geriye kalan 4 milyar kadın gibi..
Allah bunlara o parayı veren TV kanallarına akıl fikir versin. 😏
Bu haberi dün okudum. Çağatay Ulusoy her rolünün hakkını veren bir oyuncu. Çok beğeniyorum.
Okadar almaz reklam olsun diye öyle haber yapmışlardır
Ne zaman başlıyor güzel bir diziye benziyor
En az 30 bölüm sürse bile 60 milyon kazancak mk o para hayatımı düzene sokardı aglıyorum mutsuzum dert cok çözüm yok
O parayı hakedecek bir oyunculuk sergileyeceğini sanmıyorum.
Dünyanın en iyi marangozu en iyi tamircisi en iyi mimarı en iyi tadilat ustası bu paraları neden kazanmıyor
Ben çok beğeniyorum oyunculuğunu jön havasıda var ama o ücret eder mi bilemedim. Sadece popülerlik yüzünden veriyorlar sanki
Çağataya hastaydım eskiden. Ekrana yakışan bir erkek
acaba bölüm başına yüzde 35 ver gi ödüyorlar mı
Adını Feriha koydum dan sonra bir daha eskisi gbi olmadı adam tipe bak ya
Benim liseden arkadaştı çok sessizdi okulda herkes dalga geçerdi sonrada açıldı
Hayır beğenmiyorum.
Evet gerçekten iyi bir oyuncu
akepe kağıt basmadan önceki 200.000 tl aldığı para
Evet kaliteli bir oyuncu.
Ne güzel hayat Biz de asgeri ücret almaya devamke
Ne düşüneyim ki, yaşıyorlar bu hayatı
Allah bereket versin.😏
En az 30 bölüm sürse bile 60 milyon kazancak mk o para hayatımı düzene sokardı aglıyorum mutsuzum dert cok çözüm yok
mümkünse bana bir yazar mısın
haketmiyo itici buluyorum bu adamı
Vay be
Okadar etmez
izlemiom ki beğenim
çukur 2 geliyo
Kendisi yakışıklı ama oyunculuğunu beğenmiyorum.
Hak ediyor
Hak ediyor
Hayır
İyi para
Vatana millete hayır yaparlar insallah.
Yakışır kankime
delibal da iyiydi
Çok para
Evet beğeniyorum
İşçinin emeğinden vergisinden gidiyor hep.
2 milyon tl para mı peh
Kaliteli adam
Bedava yaşıyoruz mk
Çok fazla değil mi
Beğenmiyorum
Komik. Bizim kızlar buna baksın. Hepsi işsiz:)
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?