Çok uzun bir film listem. var izledikçe ekleme yapıyorum seninle paylaşabilirim 😅 😅😅*Filmler* *Biri beni ısırdı ( komik korkunç) *Kiralık ev film *Jumper film *Kaçak yolcu *Tükeniş *Dont look up *How it ands *Run rabbit run 🥰 *call me chihiro *Stay Close (Geçmişle Dans) izlendi orta *nothing to hide Under the Banner of Heaven Truth or Dare güzeldi 🥰 Nerve Ready or Not Escape Room izlendi 😅Escape Room2 izlendi Sofra Sırları (yemek yapan katil karı) çok iyi Komanın Ardından film Noel Günlüğü (aşk filmi Sıghtless gizem Tetikçinin Gecesi Yeni Hayat ( adada kalan 7 tutsak (film) Zamanda tutsak 🥰Circle (film) RE member (film) güzel Stromboli (dram) İyi şanslar Chucky (film) çok komik Başlangıç (film) Dünya Yeni Bir başlangıç (film) Yok oluş (film) Yaşlılar (film) Sır yuvası (korku filmi) Ölüm yarışı (film) Elsiyum yeni cennet (film) 12 maymun (film) Jung_e (film) V (film) Holidate (film) Vanilla sky (film) çok iyi Kargo (film) Kızıl gökler (film) Tau (film) İf I hadn't met you (film) Yarının sınırında (film) Oksijen (film) Küp (film) Yaşamak için oyna (film) Seni hala görüyorum (film) Görünmez adam (film) Kadaver (film) Oksijen (film) Awake (film) Fırtına anı (film) Ayrıcalık (film) Zamana karşı (film) Ada film Bird box (film) Ölüm sessizliği (film) Ölmeye hazır değilim (film) Kapalı gözler (film) Lanetli bağlar (film) ArQ (film) Katolik ortaokulu (dram) Adam project (film) Kimlik (film) Forgetten (film) Greta (film) I * mother (film) The platform (film) Anne (film) Telefon (film) Kara ada (film) Parçalanmış (film) Parazit (film) Brightburn (film) Spiderhead (film) Av (film) Evinde biri var (film) Ölmeye hazır değilim (film) Tau (film) Cloverfield paradoksu (film) Animas (film) Lucy (film) Doğmamış (film) Tükeiş (film) Zamana karşı (film) Ayın gölgesinde (film) Aşk ve canavarlar (film) 2012(film) Sakın dinleme (film) Kaçamak (film) Zindan Adası (film) Kayıp kız (film) Sahtekar (film) Veronica (korku) Penceredeki kadın (film) Terrifier ( film) vahşet Komşu çocuk (film) Cadı (film) Proje (film) Ben efsaneyim (film) Somewhere Between (film) Chappie (film) Gizemli parçalar (film) Asla nadiren bazen her zaman (dram ) Meet Joe black (film) 6. gun (film) Kör nokta (film netfilxten değil) Cloverfield paradoksu (film) Arınma gecesi (film) Sınır yok (film) Truman Show (dram komedi gibi ) Duyulmayanlar (dram) Lulli (film) romantik gibi 😅Komikler Annelerin akşam yemegi (film) Mükemmel aile (film) The package Sadece arkadaşız (film) Aşk kazası (film) Oh romana (film) Yine çıplak (film) Ben senin bildiğin erkeklerden değilim (film) Umarım içinde çokça izlemediğin şeyler çıkacaktır
Çok fazla televizyon izleyen birisi değilim ama şöyle gözüme hoş gelen ne bir dizi veya ne bir film var genelde söylesem ödüllü filmleri seyrediyorum Nuri Bilge Ceylan'ın filmlerini seyrediyorum onun dışında seyretmiyorum genellikle müzik dinliyorum akşamları klasik müzik ve New a2 çok seviyorum bazı zaman Özel günlerde orkestra ile 3-4 şarkı söylüyorum kitap okuyorum yazı yazıyorum evimde havuza giriyorum kapalı veya açık havuz oluyor iki taraflı spor yapıyorum evimde yani hayatımın büyük bir saatini dizi ve filmle kapatmak hoşuma gitmiyor
Evet Loki dizisini izliyorum bugün 2. sezonu başladı her hafta bir bölüm toplam da 6 bölüm var zaten mini dizi.. fantastik ve bilim kurgu sevdiğim için de bu tarz dizileri seviyorum.. bunun dışında bir de en son The witcher dizisini izlemiştim o da güzeldi. eskisi kadar çok film ve dizi izlemiyorum. eksiden olsa her gün izlerdim ama şimdi arada sevdiğim yapımlarım devamları olduğunda izliyorum sadece.
Şu an bir tane netflix dizisi izliyom s. x education diye eglenceli komik saran bir dizi. Son (4.) sezonu 2 hafta kadar once cikmisti bende diger 3u yaklasik bir sene once izledigim icin pek hatirlamiyor gibiydim ama sevdigim bir diziydi de o yuzden bastan baslamak sorun olmadi seve seve izliyom Şu an son sezona geldim ortasina. Yaklasik 2 haftada geldim buraya ve nerdeyse bitirdim kdfjgdfk
Sabah erken kalkmamdan mütevellit, saat 22 deyince uykum geliyor. Ne dizi ne film izleyemiyorum bir aydır. Gündüz mutfak toplarken 7 numarayı izliyorum. Sayılır bence.
Ya final sezonun da çok fazla karakter ön plana çıktı hikayeler dallandı budaklandı rick zaten uzun zamandır yoktu herkes en azından finalde onu bekliyordu spoiler veriyorum ama geleyince ana karakterler geri planda kaldı o yüzden rick ile buluşmaları için onlara ayrı hikaye yazıldı diğer karakterler finalde ya öldü ya kendi yoluna gittiler böylesi daha iyi oldu ama bölümler çok kısa 1 sezon olarak planlandı 6-8 bölüm
Çok dağılmış konular belli ki. Biraz da o yüzden izlemek gelmedi içimden çok geride kalmış olmanın verdiği soğukluk da oldu biraz ama bakalım belli olmaz yine de.
Yok ya final sezonu gayet güzel ama sonraki bu dediğim spin offlar daha güzel gerçi dead city ehh işte Negan Meggie pek sarmadı asıl bomba mishone ve Rick olacak sonuçta bu evren Rick üzerine gelişti. Onunla da bitmeli gerçi hala spekülasyonlar sürüyor yok tüm her şey sinemada film olarak bitecek deniyor ama tutmaz dizi olarak umarım kaliteli bir son verirler