Diziler & Filmler Sizin için en iyi LOTR karakteri kimdir? AlaraKiraz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aragorn Legolas Faramir/Boromir Gandalf Frodo Merry/Pippin Samwise Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizin için en iyi LOTR karakteri kimdir? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tabiki Leydi Galadriel. Leydim için can alır can veririm. Gerekirse Mordor zindanlarında çürürüm. 0 2 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Güzel kadın ama Yorumla Celebrindir +1 yıl Asaleti yeter ya. Silmarillion okuyanlar bilir, çok yiğit kadın 😄 Yorumla
Kvothe96 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Şıklarda Aragorn Olduğu İçin Aragorn’a Oy Verdim..Ama Benim Favorim Kesinlikle Boromir..O 2 Hobbit İçin Yaptığı Fedakarlık… 0 5 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Boromir de var şıklarda Yorumla Kvothe96 +1 yıl Hayır Boromir Yok Kardeşi Faramir Var Şıklarda Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Faramir/Boromir Yorumla Kvothe96 +1 yıl Şimdi fark ettim 😂 resim olmadığı için fark etmedim tam Yorumla Kvothe96 +1 yıl Yine de benim oy Fedakar Boromir’e Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gandalf dedimde seçeneklerde Ancahalon the Black te olmalıydı 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Legolas 0 7 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Legolas aşktır yaa Yorumla aynadakiajan +1 yıl Aslında Orlando Bloom desek tam yeridir adam yürüyen karizma o olmasaydı bu kadar seveni olur muydu bilmiyorum Legolas karakterini. Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Şeyyy aslında ben Legolas'ı Orlando Bloom'a RAĞMEN seviyorum Yorumla aynadakiajan +1 yıl Kitabını okudun o zaman başka türlü ben kime giderdi bu rol düşünemiyorum. Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Austin Butler çok tatlı olurdu bence ama ben Legolas'a aşığım kim oynarsa oynasın bak Orlando Bloom sevmiyorum nedeni yok araştırdım da nedenini açık bulmaya çalıştım ama sorunu da yok ama nedensizce o adamı sevmiyorum Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Ama kendisi işte en sevdiğim kadın şarkıcıyla bile evli ki o kadınla evliyse cidden iyidir ama nedensizce sevemiyorum Yorumla aynadakiajan +1 yıl 😄😄😄 Peki peki Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Legolas 🫶 0 1 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Aşktırr yaaa Yorumla
Muratt837637 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Aragornu tek geçerim 0 3 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Severim Yorumla Muratt837637 +1 yıl Arwenle değil de eowynle evlenseydi daha güzel olurdu ama. Eowyn daha güzeldi bence. Ya da bekar olsaydı lady galadriel daha iyi olurdu 😂 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Benim gibi düşünen birisi ah ne kadar güzel. Arwen'in genel olarak bir işe yaradığı bile yok. Bence güzel bile değil bir de. Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 304 cevap paylaştı. Pin acayip ya 0 1 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Çok tatlı karakter Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Legolas 0 2 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Legolas aşktırrrr Yorumla Menethil +1 yıl Oklarına kurban Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tabiki Leydi Galadriel. Leydim için can alır can veririm. Gerekirse Mordor zindanlarında çürürüm.
Güzel kadın ama
Asaleti yeter ya. Silmarillion okuyanlar bilir, çok yiğit kadın 😄
Şıklarda Aragorn Olduğu İçin Aragorn’a Oy Verdim..
Ama Benim Favorim Kesinlikle Boromir..
O 2 Hobbit İçin Yaptığı Fedakarlık…
Boromir de var şıklarda
Hayır Boromir Yok Kardeşi Faramir Var Şıklarda
Faramir/Boromir
Şimdi fark ettim 😂 resim olmadığı için fark etmedim tam
Yine de benim oy Fedakar Boromir’e
Sauron (Gorthaur).
Gandalf dedimde seçeneklerde Ancahalon the Black te olmalıydı
Legolas
Legolas aşktır yaa
Aslında Orlando Bloom desek tam yeridir adam yürüyen karizma o olmasaydı bu kadar seveni olur muydu bilmiyorum Legolas karakterini.
Şeyyy aslında ben Legolas'ı Orlando Bloom'a RAĞMEN seviyorum
Kitabını okudun o zaman başka türlü ben kime giderdi bu rol düşünemiyorum.
Austin Butler çok tatlı olurdu bence ama ben Legolas'a aşığım kim oynarsa oynasın bak Orlando Bloom sevmiyorum nedeni yok araştırdım da nedenini açık bulmaya çalıştım ama sorunu da yok ama nedensizce o adamı sevmiyorum
Ama kendisi işte en sevdiğim kadın şarkıcıyla bile evli ki o kadınla evliyse cidden iyidir ama nedensizce sevemiyorum
😄😄😄 Peki peki
Gandalf elbette.
Hobbitleri seçen var midir😂
Legolas 🫶
Aşktırr yaaa
Aragornu tek geçerim
Severim
Arwenle değil de eowynle evlenseydi daha güzel olurdu ama. Eowyn daha güzeldi bence. Ya da bekar olsaydı lady galadriel daha iyi olurdu 😂
Benim gibi düşünen birisi ah ne kadar güzel. Arwen'in genel olarak bir işe yaradığı bile yok. Bence güzel bile değil bir de.
Pin acayip ya
Çok tatlı karakter
Legolas
Legolas aşktırrrr
Oklarına kurban
Aragorn
hic biri
Gandalf zker