Diziler & Filmler Çocukken izlediğiniz zaman korktuğunuz çizgi film var mıydı? DawnSezer Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben Scooby Doo izlerken korkardım mesela. Geceleri yatarken ışık açık yatardım. Odadan odaya giderken koşarak giderdim. Ama izlemeyi hiç bırakmadım. Çocukken izlediğiniz zaman korktuğunuz çizgi film var mıydı? Cevapla Film Soruları Çocuk Soruları Çizgi Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Koktuğum yok sevdiğim vardı 1 1 Yorumla DawnSezer +1 yıl Benim ikiside vardı
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Samuray Jack'teki gölge yaratik vardı ya. Ondan korkardim. Kaşlari falan alevliydi böyle. 1 1 Yorumla DawnSezer +1 yıl Gölge hayalet ne olursa korkardım ben. Sevimli hayalet casper mesela bana pek sevimli gelmezdi. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayy evet o biraz korkunç gelirdi. Ama geceleri ışıkları açık bırakmazdım, gerçi gece lambası kullanırdık o zamanlar. 😄 0 8 Yorumla DawnSezer +1 yıl Annem bana kızardı korkuyorsan izleme diye ama hem merak hem de çocukluk işte korksamda izlerdim. Koridorun lambası açık yatardim uyuyunca annemgil kapatırdı ışığı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demii korkuyorsan niye izliyorsun derler 😅Çocukken normal ya, karanlık korkutucu geliyor Yorumla DawnSezer +1 yıl Karanlık bana bazen hala korkutucu geliyor ya. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna katılıyorum, öyle Gece bir yarısı evin koridorunda yürürken aklıma korku filmleri geliyor. 😅 Yorumla DawnSezer +1 yıl Bir de tek basimaysam evde off. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmişler olsun 😅Gece yarısı uyanmadan sabaha çıkabilmek umidiylee. 😸 Yorumla DawnSezer +1 yıl Neyse unutalım bu konuyu yine gece oluyor çünkü. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet evet gelmesin aklınaa. Yorumla
Edarella_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl maske vardı ya yeşil adam ondan korkardım demeyelim de itici gelirdi yani 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 407 cevap paylaştı. Keloğlan'da ki korkuluk ve cadıdan korkardım 😂 1 1 Yorumla DawnSezer +1 yıl Cadi korkunçtu gerçekten. Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 853 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum ama elbet olmuştur 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ninja kaplumbagalar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Koktuğum yok sevdiğim vardı
Benim ikiside vardı
Samuray Jack'teki gölge yaratik vardı ya. Ondan korkardim. Kaşlari falan alevliydi böyle.
Gölge hayalet ne olursa korkardım ben. Sevimli hayalet casper mesela bana pek sevimli gelmezdi.
Ayy evet o biraz korkunç gelirdi. Ama geceleri ışıkları açık bırakmazdım, gerçi gece lambası kullanırdık o zamanlar. 😄
Annem bana kızardı korkuyorsan izleme diye ama hem merak hem de çocukluk işte korksamda izlerdim. Koridorun lambası açık yatardim uyuyunca annemgil kapatırdı ışığı.
Demii korkuyorsan niye izliyorsun derler 😅
Çocukken normal ya, karanlık korkutucu geliyor
Karanlık bana bazen hala korkutucu geliyor ya.
Buna katılıyorum, öyle
Gece bir yarısı evin koridorunda yürürken aklıma korku filmleri geliyor. 😅
Bir de tek basimaysam evde off.
Geçmişler olsun 😅Gece yarısı uyanmadan sabaha çıkabilmek umidiylee. 😸
Neyse unutalım bu konuyu yine gece oluyor çünkü.
Evet evet gelmesin aklınaa.
maske vardı ya yeşil adam ondan korkardım demeyelim de itici gelirdi yani
Keloğlan'da ki korkuluk ve cadıdan korkardım 😂
Cadi korkunçtu gerçekten.
Hatırlamıyorum ama elbet olmuştur
Ninja kaplumbagalar