Sık sık kore filmleri izliyorum
günümüze uyarlanan şiddet içerikli filmlerde genelde birbirlerini döverler hastanelik ederler
ama olurda hastenelikten öte öldürme olayına gelirlerse filmde aşırı korkuyla tedirginlikle
hatta nasıl olur bunu nasıl yaparlar gibi yaklaşımla senaryo işleniyor
hatta Silahlı adamlar bulmakta çok zor,
bizim ülkenin sinemasında öldürmek ne kadar kolay mk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiyede gerçekte de öldürmek çok kolay maalesef
aslında cinayetten içeri girenlerin yaşadıklarını okudum çokta ciddi şeyler yaşanıyor delirenler intihar edenler 10 dakika daha sabretseydim azıma sıcsydılar da yapmasaydım diyenler, vicdan azabı duyanlar çok ciddi şeyler yaşanıyor keşke bunu sinemalara taşısalar..
Çoğu sudan sebeplerden çıkıyo emin ol mesela sıra beklerken önüme geçti vurdum öldürdüm veya trafikte korna çaldığı için öldürdü falan diye
açıkçası öyle bir şeye rast gelmedim evet darp vs oalylarından para cezasıyla açık yargılanmayla çıkıyorlarda birini öldürüpte çıkana rastlamadım cinayetin cezası ağır
Tanıdığım biri öz abisini bıçakladı öldürdü 1 buçuk yıl sonra serbest ister inan ister inanma
arkimin halasıda ingiltere de dayısını parçalayarak öldürdü 6 ay sonra nefs müdafaa diyerek serbest kaldı
ama değildi üstünü kapattılar
ister inan ister inanma.
Ben zaten öyle diyom mk sen çıkamaz diyon
katılıyorm ayrıca bende ünlü seri katil lastavilastayım bi milyonun üzerinde insan kestim yasalar her seferinde delilik diye hastaneye tıktı ve hastaneden tüydüm artık sıkıldım biliyon mu ister inan ister inanma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!