Diziler & Filmler Sizce bu beşliden hangisi daha yakışıklı? AlaraKiraz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aragorn Legolas Sam Pippin Merry Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu beşliden hangisi daha yakışıklı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. legolas 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tabii ki Aragorn. Gandalftan sonra en sevdiğim karakterde Aragorndur. 0 0 Yorumla
RyanJack Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Diğer 4 üne sorsan onlarda Aragorn derdi 0 3 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Legolas? Yorumla RyanJack +1 yıl Şöyle anlayacağın şekilde anlatayım. MAC iyi bir makyaj malzemesi markasıdır ama Chanel ile karşılaştırılmasığında. Bu hikaye MAC legolas oluyor. Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Makyaj malzemelerini bilmiyorum maalesef o yüzden hangisi daha iyi bilmiyorum ilk başta şey diyeceksin sandım Legolas'a dediğin makyaj markasıyla makyaj yapıyorlar ondan yakışıklı falan Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 336 cevap paylaştı. Hiçbiri ama aragorn derim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Legolas reyisin karizma ve cool tavırları yeter 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Elessar 😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
legolas
cevap veriyorum kekolas :D
Tabii ki Aragorn. Gandalftan sonra en sevdiğim karakterde Aragorndur.
Diğer 4 üne sorsan onlarda Aragorn derdi
Legolas?
Şöyle anlayacağın şekilde anlatayım. MAC iyi bir makyaj malzemesi markasıdır ama Chanel ile karşılaştırılmasığında. Bu hikaye MAC legolas oluyor.
Makyaj malzemelerini bilmiyorum maalesef o yüzden hangisi daha iyi bilmiyorum ilk başta şey diyeceksin sandım Legolas'a dediğin makyaj markasıyla makyaj yapıyorlar ondan yakışıklı falan
Hiçbiri ama aragorn derim
Legolas benim favorimdi
Benim için her zaman Legolas
Legolas reyisin karizma ve cool tavırları yeter
Aragorn un karizması yeter 😊
Hiçbiri
Orlando bloom
Aragorn
Aragorn
Elessar 😍
Tabi ki Elessar 😉
Gandalf