Diziler & Filmler İzlediğiniz diziler ve filmler rüyanıza giriyor mu? Lizçakoa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Pargalı İbrahimi gördüm rüyamda, beni yakalatıyordu ama kaçıyordum. İzlediğiniz diziler ve filmler rüyanıza giriyor mu? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır girmiyor. 1 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl The Walking Dead görmüştüm zzlldxşx Rick abiyle zombilerden kaçarken zombi benim kolumu ısırmıştı. Gerçekte de hissettim acısını 1 1 Yorumla Lizçakoa +1 yıl Senin ki dahada korkunç ibo benim kelleyi aldıracaktı galiba 🤣 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ahahahdk kız çok güldüm Allahtan seni güldürsün 😄İzlediğim dizi filmler rüyama girer özellikle korku sahneleri. 1 2 Yorumla Lizçakoa +1 yıl Valla bende uyanınca güldüm 🤭 Pargalı İbrahimle ben ne alaka 🤣 sülümana söyleyeceğim yine vursun kellesini. Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Hadi bakalım Yorumla
Little_Devil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çocukken fredi rüyama girmişti herhalde o zaman flimden etkilendiydim 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 3 hapşırıkla Karahanlı'nın oğluydum en son 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yatak odasına gitmediniz umarim 0 6 Yorumla Lizçakoa +1 yıl 🧠🧠🧠🤲🏻 Ne alaka yatak odası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diziyi biliorum o yüzden Yorumla Lizçakoa +1 yıl ne manada söyledin bilemiyorumm.Ama dizideki her şey yatak odasında mı geçiyor 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoğu sahne evet öyle haremde geçiyor Yorumla Lizçakoa +1 yıl e bu soruda neden direk halvetli sahneleri düşünüyorsun ki peki işiniz gücünüz fesatlık yemin ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki tamam Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Korkuysa evet girer 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 603 cevap paylaştı. Hiç girmiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır girmiyor.
The Walking Dead görmüştüm zzlldxşx Rick abiyle zombilerden kaçarken zombi benim kolumu ısırmıştı. Gerçekte de hissettim acısını
Senin ki dahada korkunç ibo benim kelleyi aldıracaktı galiba 🤣
Ahahahdk kız çok güldüm Allahtan seni güldürsün 😄
İzlediğim dizi filmler rüyama girer özellikle korku sahneleri.
Valla bende uyanınca güldüm 🤭 Pargalı İbrahimle ben ne alaka 🤣 sülümana söyleyeceğim yine vursun kellesini.
😄 Hadi bakalım
Çocukken fredi rüyama girmişti herhalde o zaman flimden etkilendiydim
Girmiyor. Ismimi de boyle gorunce bi tuhaf oldu kfdjgk
Çok etkisinde kaldıysam belki girer
Yok zaten ne zamandır izlemiyorum
Genelde belgesel izliyorum ve girmiyor
3 hapşırıkla Karahanlı'nın oğluydum en son
Kaç kaç yakalarsa biliyorsun
En son Gönül Dağı dizisini gördüm
Yatak odasına gitmediniz umarim
🧠🧠🧠🤲🏻
Ne alaka yatak odası
Diziyi biliorum o yüzden
ne manada söyledin bilemiyorumm.
Ama dizideki her şey yatak odasında mı geçiyor 🤣🤣
Çoğu sahne evet öyle haremde geçiyor
e bu soruda neden direk halvetli sahneleri düşünüyorsun ki peki işiniz gücünüz fesatlık yemin ederim.
Peki tamam
Korkuysa evet girer
Yok girmiyor
Hiç girmiyor
Evet giriyor
Giriyor bazen.