Gerilim, gizem, suç ve komedi benimki sanırım. Ama konusu orijinal olan her şeye de bakarım öyle şey yapmam. Korkuya pek yanaşmıyorum.

Gerilim, gizem, suç ve komedi benimki sanırım. Ama konusu orijinal olan her şeye de bakarım öyle şey yapmam. Korkuya pek yanaşmıyorum.

Ben en çok bilim kurgu filmlerini severim.. bunun dışında bir de yüzüklerin efendisi gibi fantastik film ya da dizileri de çok severim.. en son mesela dizi olarak The witcher izlemiştim baya güzeldi
ulaaa 3 yil once universite hakkinda kendimi cok kotu hissediyordum burada ne yapayim ne edeyim diye soru sormustum gece vakti bana bir suru tavsiye vermistin hey gidi hey simdi gorunce duygulandim
:) ne iyi yapmışım de mi ama xd
hee hayatin sonu degil falan demistin bana cok motive olmustum
Şimdi ne oldu peki iyi misin?
valla ingilizce ogretmenligi istiyordum sinava girdim tahmin ettigimden cok daha iyi bir puan alinca dedim akdenizde bilgisayar muhendisligi yazam cok karisikti o zamanlar corona yeni cikmisti sinav olucak mi olmicak mi belli degildi falan O GUN BENI MOTIVE ETMESEYDIN BEN SANAYIDE CALISIYORDUM Şu an MUHTEMELEN
erkek olsan bir ihtimal :) ama kız olunca zor tabi.
Psikolojime iyi gelecek bir tür olsun da mühim değil. Gerilim , distopik ve korku severim ama çok gerilirim stres vs oluyor. Daha sakin duygusal filmlerde iyidir. Lakin en iyisi komedi vsdir.
Cevap
23Cevap
Korku ve gerilim
Bilim kurgu ve en iyi bilim kurgu filmi ve hatta bana göre tüm film katogorileri içinde de avatar gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri
Korku, gerilim, dönem ve aksiyon filmlerini severim. Arada animasyon ve fantastik kurguya da yükselmiyor değilim.
Kara film örnek Aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni
Testere 4 adamın yatağa bağlayıp eli bacağı kolu kopuyordu ya çok güzeldi ya zevk aldım
En çok korku/gerilim türünde izliyorum. Diğerleri sıkıcı geliyor.
Bilim kurgu, kıyamet sonrası, zaman kırılması içeren filmlere/dizilere bayılırım.
Gerilim di ama artik degil bi hatun var ona bakinca izlemis gibi oluyorum
Korku, gerilim, bilim kurgu, aksiyon vs. türleri severim ama romantik film türünü sevmem
Beklenmedik ve sürükleyici olsun
izleyeceğin zaman sor söylerim ben sana
Siz söyleyin ben izlerim
siz tam izlemek istediğinizde sorun, size o anki ruh halime göre bir şey önermek isterim.
Erotik 😄
öyle bir tür var mı :D
normal filmler için diyorum öyle bir şey var mı. D
peki normal film için neden öyle bir film izleyesin kii :D ne tadı çıkar öylesinin
komedi konusunda tamam yakaladın benii :D aksiyon da sevmiyorum ben sdfds
Fantastik , komedi, dram, gizem
Korku hariç her tür severm
Romantik komedi
Gerilim filmlerini ayrı seviyorum
Hepsi. Her ama her türden film izlerim
Biyografi ve otobiyografi
Bilim kurgu, korku da severim
biyografi, bilim kurgu severim.
Romantik / macera/ fantastik
komedi aksiyon bir arada olmalı
Komedi. Bilim kurgu duygusal drama falan