Diziler & Filmler En sevdiğiniz film türünü tahmin etmemizi ister misiniz? MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor @вуηαяcσѕ ile en sevdiğiniz film türünüzü tahmin edelim mi? Hem biraz eğlenmiş oluruz : )) En sevdiğiniz film türünü tahmin etmemizi ister misiniz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Olur edin bakalım önce sen et Narcos biliyordur sevdiğim film türlerini :D 1 4 Yorumla MrKuzey +1 yıl Gizem filmleri sana uyar sanki :)) Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Aynen gizem gerilim severim:) Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Barış aşk ve romantizim sever 😂 ama filimde örümcek adam sever 😄 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @Degisik_-_ nasıl da biliyor beni 😂 :D ama aşk en sevdiğim kategori eğil Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet. Narcos yine anime deme. 1 4 Yorumla MrKuzey +1 yıl Profil resmin olmasaydı muhtemelen poliseye derdim ben : )) Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl En sevdiğim değil ama bayılırım polisiyeye. İnadına polisiye demedin biliyorum. Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Anime :D Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl @вуηαяcσѕ parçalayacağım seni. Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tahmin edin bakalım :) 1 3 Yorumla MrKuzey +1 yıl Korku Yorumla Kaan5588 +1 yıl Komedi :) Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Komedi :D Yorumla
zıplayanpire Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Et bakalim 1 2 Yorumla MrKuzey +1 yıl Macera ve aksiyon Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Fantastik Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 510 cevap paylaştı. Oooww bu filmde efsaneydi. Ediniz. 0 14 Yorumla MrKuzey +1 yıl Evet efsane bir filmdi :D bu arada sana romantik tür diyesim geldi : ))) Yorumla Degisik_-_ +1 yıl I-ııhh Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Gerilim Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @вуηαяcσѕ ı-ııhh Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Aksiyon Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @вуηαяcσѕ polisiye efem, varsa öneri de alırım. Şöyle otopsili ciğer sökmeli falan Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ooo severim. O zaman Ceset ve Otopsi filmini tavsiye ederim. Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @вуηαяcσѕ filmin adı mı bu 😄 tam hakkını vermişler Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl https://www.beyazperde.com/filmler/film-215345/ sonra gel bana teşekkür et :D Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @вуηαяcσѕ sonradan yorumlara cevap vermeme huyun hortlar hazır bulmuşken edeyim 😄 teşekkürler Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Zaten teşekkür edecektin evet :D Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @вуηαяcσѕ bu akşam izliyorum. Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Güzel seyirler Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @вуηαяcσѕ çift teşekkürler 😄 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Edin bakalım 0 3 Yorumla MrKuzey +1 yıl Bilim kurgu Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Fantastik Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl @вуηαяcσѕ fantastik doğru Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 107 , eic 84% +1 yıl Hayir 0 3 Yorumla MrKuzey +1 yıl Sanada poliseye yazdım brom :D Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Hayır, korku Yorumla EmilKurjak +1 yıl @вуηαяcσѕ Hic biri gerilim tercih edeyim ben Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Edin bakalım. 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Fantastik Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Olur et 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olur edin bakalım önce sen et Narcos biliyordur sevdiğim film türlerini :D
Gizem filmleri sana uyar sanki :))
Aynen gizem gerilim severim:)
Barış aşk ve romantizim sever 😂 ama filimde örümcek adam sever 😄
@Degisik_-_ nasıl da biliyor beni 😂 :D ama aşk en sevdiğim kategori eğil
Evet. Narcos yine anime deme.
Profil resmin olmasaydı muhtemelen poliseye derdim ben : ))
En sevdiğim değil ama bayılırım polisiyeye. İnadına polisiye demedin biliyorum.
Anime :D
@вуηαяcσѕ parçalayacağım seni.
Tahmin edin bakalım :)
Korku
Komedi :)
Komedi :D
Et bakalim
Macera ve aksiyon
Fantastik
Oooww bu filmde efsaneydi. Ediniz.
Evet efsane bir filmdi :D
bu arada sana romantik tür diyesim geldi : )))
I-ııhh
Gerilim
@вуηαяcσѕ ı-ııhh
Aksiyon
@вуηαяcσѕ polisiye efem, varsa öneri de alırım. Şöyle otopsili ciğer sökmeli falan
Ooo severim. O zaman Ceset ve Otopsi filmini tavsiye ederim.
@вуηαяcσѕ filmin adı mı bu 😄 tam hakkını vermişler
https://www.beyazperde.com/filmler/film-215345/ sonra gel bana teşekkür et :D
@вуηαяcσѕ sonradan yorumlara cevap vermeme huyun hortlar hazır bulmuşken edeyim 😄 teşekkürler
Zaten teşekkür edecektin evet :D
@вуηαяcσѕ bu akşam izliyorum.
Güzel seyirler
@вуηαяcσѕ çift teşekkürler 😄
Edin bakalım
Bilim kurgu
Fantastik
@вуηαяcσѕ fantastik doğru
Hayir
Sanada poliseye yazdım brom :D
Hayır, korku
@вуηαяcσѕ Hic biri gerilim tercih edeyim ben