Kore filmlerden çok dizilerini izliyorum. Görseldeki ilk filmi izlemiştim. Öylesine yapılmış bir film değil kesinlikle. Kore sektörün en güzel tarafı da bu, mesaj verme odaklı olması. Kendin sektörünün pisliklerini bile anlatabilecek diziler yapılıyor. Siyasetçilere, hukuka geçiriliyor.
Çekik gözlülerin ve zencilerin yoğun olduğu filmleri izlemiyorum. Ben karakterlerin suratlarına adapte olup ayırt etmeye baslayana kadar filmin 40 dakikası bitiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
En Sevdiğim 10 Güney Kore Filmi
7.8 Şeytanı Gördüm 2010 +15 Gerilim/Suç
7.8 Ölümcül Takip 2008 Gerilim/Aksiyon
8.5 Parazit 2019 +15 Gerilim/Komedi
7.4 Kara Büyü 2016 +15 Gerilim/Korku
8.4 İhtiyar Delikanlı 2003 +15 Gerilim/Gizem
7.8 Mazisi Olmayan Adam 2010 Aksiyon/Gerilim
7.1 bong joon ho Yaratık 2006 Korku/Aksiyon
Altyazılı
8.1 Cinayet Günlüğü 2003 Gerilim/Suç (Korece)
7.5 Unutulmuş 2017 Gizem/Dram (Korece)
7.8 bong joon ho Ana 2009 +15 Gizem/Suç (Korece)
Kore filmlerden çok dizilerini izliyorum. Görseldeki ilk filmi izlemiştim. Öylesine yapılmış bir film değil kesinlikle. Kore sektörün en güzel tarafı da bu, mesaj verme odaklı olması. Kendin sektörünün pisliklerini bile anlatabilecek diziler yapılıyor. Siyasetçilere, hukuka geçiriliyor.
İzliyorum. Gayet başarılı ve güzel filmler
Özellikle türü aksiyon - gerilim - korku olan filmler
Kore filmlerini izleyen birisi değilim ama dizilerini oldukça fazlasıyla izlemiş birisiyim özellikle Cunning Single lady dizisi çok iyidir.
İzliyorum baya sarıyor genelikle yabancı dizi veya yabancı film izliyorum bizim türk dizileri satmıyor çin ve kore dizileri harika
izlemedim ama şunu biliyorum ki en azından bizim türk dizilerinden milyon kat daha gerçekçi
Pek sevmiyorum bana hitap etmiyor fakat yaşı küçük olanlar için eğlenceli olabilir.
İzliyorum bazen polisiye filmleri özellikle güzel
Çekik gözlülerin ve zencilerin yoğun olduğu filmleri izlemiyorum. Ben karakterlerin suratlarına adapte olup ayırt etmeye baslayana kadar filmin 40 dakikası bitiyor.
Genel olarak izliyorum güzel oluyor, sarıyor yani
Pek sarmıyor beni ben genelde konulu takılıyom dshdbshbds
Kapalı ergen kızların favorisi. Neden, bilmiyorum.
izlediğim dizileri var
Bence çok iyiler
Çok sevmiyorum tarzım değil
İzlemem isim olmaz korelerle
Dedem kore gazisi
Sevmiyorum ben.
sevmem
Koreli kızlar çok güzel
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum.