Ben kendimi bildim bileli bu gözlere aşığım. Allah'ım o ne güzel gözlerdir ki bütün duyguları içten hissettiriyor sana🥺😍😌 filmler o kadar iddialı ki anket yapıp yapmamakta kararsızım ama yinede en sevilen projelerini bilmek istiyorum. Ayrıca varsa izlemediğim bir projesi öğrenmek güzel olur.❤️🙃
Neyse bak dhoom 3 olabilir. Hem çok genç orada ben olsam ilk onu izler gençliğine giderdim. Şu adam benim dönemim olsaydı diye yakınarak🥲😅 Olmazsa yine farklı olsun istersen pk tekrardan göz at. Ben şu an onun müziğini dinliyorum derbederim.🥲
Yok ben Aamir'den başkasını samimi bulmam, bulmuyorum. Allah'ına kurban olduğum yaradan öyle güzel gözler vermiş ki her izlediğim de içim gidiyor.😍🥺🥲❤️
Haha o da çok tatlı ama kimse Aamir'i alamaz benden. Benim abimde Shah Rukh'u seviyor mesela ona göre o daha iyi bir oyuncu ama bana göre benim ki daha iyi😌❤️
Aamir Khan'ın en sevdiğim filmi 3 Idiots. :D Bu film, Hindistan'ın eğitim sistemine ve baskıcı aile yapısına eleştirel bir bakış sunuyor. Filmin mesajı güçlü ve ilham verici. Ayrıca, filmin oyunculuk, yönetmenlik ve senaryo gibi teknik yönleri de çok iyi.
3 Idiots'un yanı sıra, Aamir Khan'ın diğer sevdiğim filmleri şunlardır ponçik :)
Lagaan: Bu film, 19. yüzyılda Hindistan'da geçen bir spor filmi. Film, İngilizlere karşı kriket oynayan bir köylü takımının hikayesini anlatıyor. Dangal: Bu film, gerçek bir hikayeye dayanan bir spor filmi. Film, iki kızını güreşçi olarak yetiştiren bir babanın hikayesini anlatıyor. Taare Zameen Par: Bu film, disleksili bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Film, çocuğun hayallerini gerçekleştirmesi için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Aamir Khan, Hindistan'ın en başarılı ve saygın aktörlerinden biridir. Filmleri, hem eğlenceli hem de düşündürücü. Aamir Khan'ın filmlerini izlemekten her zaman keyif alıyorum.
Olamaz ya olamaz, yine yanlış seçeneğe gitti oyum, ben kendisinin Her Çocuk Özeldir filmini sevdim, şıklarda da yokmuş o film. Nasıl özel bir filmdi Her Çocuk Özeldir filmi, herkese tavsiye ederim
ben ilk Ghajini Filmini izledim.. Sonra .. başladık tüm filmlerine.. eski filmlerinde komik 3 kağıtçı gibi.. ama sonrada mantıklı güzel anlamlı filmler çevirdi..
Ben hala müziklerini dinliyorum aklıma geldikçe. şu an bile pk'de k acıklı sahnede dil darbadar diye bir müzik vardı. Aklıma geldi indirdim dinliycem🤭😂🙃
Bende lise de arkadaşım ilk Ghajini yi önermişti. O kadar abartarak anlatıyordu. İzlediği akşamların sabahknda gözleri şiş okula geliyordu. Merak edip izledim. O kadar iyiydi ki arsı ardına bütün filmlerini izlemeye ve Aamir Khan zamanla alışkanlık yapmaya başlamıştı🥺🥲🥲
Annemle oturduk izledik her gördüğümde onu o kadar duygulanıyorum ki sanki filmler de yaşadığı her şey gerçekmiş gibi. Dhoom'da kardeşiyle ölüyordu. Ghajini de sevdiği kadın ölüyordu. Pk'de sevdiği kadını küs olduğu aşığıyla barıştırıyordu. Hiç yüzü gülmemiş gibi resmen🥲😅🥺❤️
Gerçek hayatta da öyle maalesef iyi insanların gerçek hayatta yüzü gülmüyor aslında filmlerinde gerçekleri anlatıyor iyi insanların bu hayatta yüzlerinin hiç gülmediği mesajını vermek istiyor.
Dhoom 3 seçtim ama seçmek zorunda olduğum için, yoksa fanaa desen efsane müziği desen harika... PK desen bambaşka...3 İdiots u zaten bilmeyen yok, Dangal desen öyle...
Dostum kapalı ağzımı açtırma. Kıskanıyorsan açık açık söyle. Bu adamın neresinden bakarsan bak bir parça iticilik bulamazsın. Adam saf samimiyet içeriyor. Ya o kadar içten ki insanın alıp pamuklara sarası geliyor. Ben bir Aamir Khan hayranıyım lütfen git bu düşüncelerini başka nefret sayfası varsa orada paylaş!😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Hepsi varken neden seçeyim hayranım
Dimi anket yapmanın verdiği bir suçluluk hissi var😅🥲🤭
O zaman öner bakalım hangisini tekrar izleyim
Ay sus sus benim internetim baktım az önce çok az kalmış.🥲🥺😔 Ben izleyemezken izlemek sana yakışır mı?😔🥲
Pepsi kapaklarından beleş İnternet topladım kız bende sanki var mı ki 🤪
Haha uydurukçu🥲😂
Valla kız şantiyede kantinde var işçilerin kullanamadığı kapaklar denk gelirse topluyorum şifrelerini
Neyse bak dhoom 3 olabilir. Hem çok genç orada ben olsam ilk onu izler gençliğine giderdim. Şu adam benim dönemim olsaydı diye yakınarak🥲😅
Olmazsa yine farklı olsun istersen pk tekrardan göz at. Ben şu an onun müziğini dinliyorum derbederim.🥲
Niye kız efkara sardın gece gece nen var kuzum
Aamir'im yok mesela şu hayatta.🥲😂
Amir yok ama bir sürü pervane olan var etrafında gör birini
Yok ben Aamir'den başkasını samimi bulmam, bulmuyorum. Allah'ına kurban olduğum yaradan öyle güzel gözler vermiş ki her izlediğim de içim gidiyor.😍🥺🥲❤️
Shah Rukh Khan verelim amiri bırak
🤪😂
Haha o da çok tatlı ama kimse Aamir'i alamaz benden. Benim abimde Shah Rukh'u seviyor mesela ona göre o daha iyi bir oyuncu ama bana göre benim ki daha iyi😌❤️
Söyle kaç xper istiyorsun peşini bırakmak için adamın
Aamir Khan'ın en sevdiğim filmi 3 Idiots. :D Bu film, Hindistan'ın eğitim sistemine ve baskıcı aile yapısına eleştirel bir bakış sunuyor. Filmin mesajı güçlü ve ilham verici. Ayrıca, filmin oyunculuk, yönetmenlik ve senaryo gibi teknik yönleri de çok iyi.
3 Idiots'un yanı sıra, Aamir Khan'ın diğer sevdiğim filmleri şunlardır ponçik :)
Lagaan: Bu film, 19. yüzyılda Hindistan'da geçen bir spor filmi. Film, İngilizlere karşı kriket oynayan bir köylü takımının hikayesini anlatıyor.
Dangal: Bu film, gerçek bir hikayeye dayanan bir spor filmi. Film, iki kızını güreşçi olarak yetiştiren bir babanın hikayesini anlatıyor.
Taare Zameen Par: Bu film, disleksili bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Film, çocuğun hayallerini gerçekleştirmesi için verdiği mücadeleyi anlatıyor.
Aamir Khan, Hindistan'ın en başarılı ve saygın aktörlerinden biridir. Filmleri, hem eğlenceli hem de düşündürücü. Aamir Khan'ın filmlerini izlemekten her zaman keyif alıyorum.
Bende öyle lagaan filmini izlemeyi çok istiyordum da o ara bir sorun çıktı izleyememiştim. Hatırlattığın için sağol ponçik izliycem şimdi❤️
Rica ederim ponçik 🌺
Pk, Ghajini, Taare Zameen Par, 3 İdiots, Talaash, Secret Superstar... hepsi birbirinden güzel ve anlamlı filmler. Hepsini severim.
Laal Sing Chaddha uyarlama film olduğu için çok beğenmedim ama izlenir mi izlenir elbette.
Dhoom 3' ü izledin mi? Kesinlikle izlemelisin.❤️
İzlemediğim filmi yok diyebilirim. Yazmaya erindim sadece. Yoksa mesela Dangalı 2846429296 kere izledim çocuklarım sağolsun 😅
Hahah bunu duyduğuma sevindim. Aile ile izlenecek iyi örnek çok kaliteli çok güzel filmler.
Adam cidden yakışıklı he 😅
Dimi yaa bir insafsız da bundan bahsetmedi🥺😔🥲😅 Çok çok tatlı hele dhoom'da ve Ghajini'de falan o uçak sahnesi kalbim küt atıyor çıkacak gibi🤭❤️❤️
Tamam ya tamam açıp izliyorum şimdi ghajiniyi offf uyuycaktım ben 🤣🤣🤣
Ghajini değil kız 3 İdiots izle en azından mutlu uyursun. Gözün arkada kalmaz🥲😅😂
Olsun Ghajini de her şeye rağmen güzel filmdi.😊
İçim yanıyor benim hala ama😔❤️
Olamaz ya olamaz, yine yanlış seçeneğe gitti oyum, ben kendisinin Her Çocuk Özeldir filmini sevdim, şıklarda da yokmuş o film. Nasıl özel bir filmdi Her Çocuk Özeldir filmi, herkese tavsiye ederim
Yerde ki yıldızlar o zaten. İsim farklı bazı sitelerde ama film aynı☺️❤️
O zaman benim oyum Yerdeki yıldızlara✨gitsin ❤
ben ilk Ghajini Filmini izledim..
Sonra .. başladık tüm filmlerine.. eski filmlerinde komik 3 kağıtçı gibi.. ama sonrada mantıklı güzel anlamlı filmler çevirdi..
Harikulade bir oyunculuk, senaristlik ve yapımcılığını konuşturdu. Hayranım😍❤️
pknin son sahneside baya üzdü..
aynı şekilde Faana..
Ben hala müziklerini dinliyorum aklıma geldikçe. şu an bile pk'de k acıklı sahnede dil darbadar diye bir müzik vardı. Aklıma geldi indirdim dinliycem🤭😂🙃
3 idiotun bende yeri farklı.
Biri önermişti bana, o 'bir'i sayesinde bu adamı tanıdım. Ne zaman bu adamı görsem O aklıma gelir. Şimdi olduğu gibi.
Bende lise de arkadaşım ilk Ghajini yi önermişti. O kadar abartarak anlatıyordu. İzlediği akşamların sabahknda gözleri şiş okula geliyordu. Merak edip izledim. O kadar iyiydi ki arsı ardına bütün filmlerini izlemeye ve Aamir Khan zamanla alışkanlık yapmaya başlamıştı🥺🥲🥲
Kaliteli yapımları var adamın, kendisi de öyle
Kesinlikle çok doğru o kadar harika bir insan ki bunu en çokta pk gibi bir yapımda hissettirdi yani bana.
Pkda bazı sahneleri mükemmel. Tanrınızı satıyor musunuz demesi oldukça ilginçti :))
Tanrıyla irtibatta olmak için kullanılan aracıları da çok iyi eleştirmişti. Tüm din adamlarını bir güzel sıraya dizmişti.😌
Ruhbanlığa sıkı bir eleştiri.
Hepsini çok seviyorum cidden bir seçim yapamam ama bir tane seçecek olsaydım bu Dangal olurdu kaç kere izledim hatırlamıyorum bile.
Bu akşam TRT'de vardı kız izledin mi?😍❤️😌
Maalesef izlemeye vaktim olmadı ama hala ara sıra izlerim.
Annemle oturduk izledik her gördüğümde onu o kadar duygulanıyorum ki sanki filmler de yaşadığı her şey gerçekmiş gibi. Dhoom'da kardeşiyle ölüyordu. Ghajini de sevdiği kadın ölüyordu. Pk'de sevdiği kadını küs olduğu aşığıyla barıştırıyordu. Hiç yüzü gülmemiş gibi resmen🥲😅🥺❤️
Gerçek hayatta da öyle maalesef iyi insanların gerçek hayatta yüzü gülmüyor aslında filmlerinde gerçekleri anlatıyor iyi insanların bu hayatta yüzlerinin hiç gülmediği mesajını vermek istiyor.
Her filminin altında o kadar anlamlı mesajlar var ki keşke her sanatçı dediğimiz onun gibi olabilse. Bu kadar kaliteli ve saygın olabilse.❤️
Açıkçası seçeneklerde hangisini seçeceğimi şaşırdım, hepsi birbirinden efsaneydi, daha bunların dışında da efsaneler var sarıya boya gibi...
Bende bende seçenekler sunduğum için suçluluk bile hissettim o kadar🥲🥺❤️
Dhoom 3 seçtim ama seçmek zorunda olduğum için, yoksa fanaa desen efsane müziği desen harika... PK desen bambaşka...3 İdiots u zaten bilmeyen yok, Dangal desen öyle...
Aynen müziklerin hepsi benim aklımda ve izlerim. Fanaa müziğini bir ara zil sesi yapmıştım yine yapıcam galiba ıslık versiyonunu 🥲😌😍❤️
Gajini favorim sonra fannaa harika oyunculuk gerçekten bütün filimleri guzel
Fanaa müziği harikaydı.😌❤️
Her filmi ayrı güzel o adamın listeyi nasıl seçeceğim Yerdeki yıldızlar ayrı güzel Ghajini ayrı Dhoom bambaşka 3 idoit hele ki 😅😂
Aamir Khan varsa benim için her türlü geçerlidir ama 3 idiots ve Dangal'ın yeri çok ayrı bende.
Sözlüm Hintli ve ikimizde Aamir Khan hayranıyız. İkimizde tüm filmlerini izledik ama Pk ve 3 Idiots ikimizinde favorisi.
Hepsini en az 2 kere izledim ama Ghajini bir başkaydı
O son sahneyi ben hala atlatamadım.🥲🥺🥺😔
Atma zehirli oku gece gece işte 😊
Attım bile sen düşün🥲🥺😔
Ghajini 3 idiot ve her çocuk özeldir güzeldi
Hangisini seçeceğimi bilemedim, doom hariç hepsi de çok iyiydi
Sadece fanaa bakmadim digerlerinin hepsi harika cok severek izledim heosini de tavsiye ederim
Tüm filmleri güzel olmakla birlikye mumbai günlükleri 😍
Burada yok ama Her çocuk özeldir
Yerdeki yıldızlar o zaten isim farklı bazı sitelerde ama film aynı ☺️❤️
Bunu bilmiyordum. O zaman o filmi.
Bu akşam dangal izledim.
Bende TRT'de dimş?😌❤️🤭
Evet
Hep aynı filmleri koyuyorlar dangalı koymuşlardı..
ghajinide ne ağlamıştım ya
Bende hala izlerken o son sahnede anımsıyor ya onu gözleri doluyor ben hala ağlarım🥲🥺😔
her çocuk özeldiri izledin mi
Evet elbette yukarda yazılı olanların tamamını izledim ve gözüm kapalı öneriyorum. Pişman olacağın tek bir sahnesi bile yok o filmlerin.
Yerdeki yıldızlar her çocuk özeldir. İkisi aynı yapım.
Aaa onu bilmiyordum
Diğer yapımları izledin mi?😍❤️🤭
3 idiots da izledim. birde bir filmi daha vardı da aklıma gelmedi şimdi
Dostum kapalı ağzımı açtırma. Kıskanıyorsan açık açık söyle. Bu adamın neresinden bakarsan bak bir parça iticilik bulamazsın. Adam saf samimiyet içeriyor. Ya o kadar içten ki insanın alıp pamuklara sarası geliyor. Ben bir Aamir Khan hayranıyım lütfen git bu düşüncelerini başka nefret sayfası varsa orada paylaş!😒
Yalnız sen oyunculuğunu değil tipini eleştiriyorsun. Bu da akıllara o soruyu getiriyor.😒