Bu yıl 30'uncusu düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ödülleri 2 bin kişinin katılımıyla sahiplerini buldu. ''Sinemamızın Yüzü Özel Ödülü''nü alan Türkan Şoray ve Kadir İnanır el ele salonu selamladı. Efsane oyuncuları el ele gören birçok kişi iki oyuncu için ''Sinemanın gelmiş geçmiş en iyi ikilisi'' yorumları yapıldı.
Altın Koza Film Festivali'nde Türkan Şoray ve Kadir İnanır özel ödül aldı. İkisinin birlikte rol aldığı hangi filmleri seyrettiniz?
Son günlerde bu ikilinin filmlerini izliyordum. Gerçekten efsane sanatçılar. Son iki gündür Kadir inanırın oynadığı iki filmini izledim ikisinde de ağladım ne zamandır film izlerken ağladığımı hatırlamıyorum. Oynamıyor yaşıyorlar resmen ve izleyiciye bunu hissettirmesi işte gerçek oyuncu dedirtiyor
Türk sinemasına emek vermiş. Tüm sanatçılar çok kıymetli. Türk sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmış bu iki güzel ismide tebrik ederim. İkilinin en beğendim filmi "Al Yazmalım Selvi Boylum"
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Altın Koza Film Festivali'nde Türkan Şoray ve Kadir İnanır özel ödül aldı. İkisinin birlikte rol aldığı hangi filmleri seyrettiniz?