Merhaba KScanlar nasılsınız? Uzun zamandır çıkması beklenen filmlerden birisiydi, serinin 4. Filmi puanı şu an için düşük olsada aksiyon dolu bir film bu defa beklemiyorum ben sonuçta yeterince bu seri için aksiyona doyduk noktalama zamanı gelmişti. Henüz izlemedim ama umarım devamı gelmez artık.
Elbette ilk üç serisi harika konu olarak düşünme bütün ünlü kendi alanında ödüller, başarılı filmler de oynamış yıldızların toplandığı böyle bir film serisi yok.
ilk 3 seriyi kac sene once izlemistim cok begendigim bir seri tabi butun yildizlar toplanmis, artik diger film/dizilerde yaptigim gibi tekrar bastan mi baslar izlerim hatirlamak icin ya da direkt 4den mi izleyecegim gun belli olur...
Yok artık kendi çapında bir şekilde oynayan oyuncuların filmlerini izlemiştirsin yıldızlar geçiti bir film konu zaten klasik şeyler ama bu kadar başarılı oyuncuyu bir arada bir daha görmek mümkün değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ben bu filmi izlemedim izlediysem de hatırlamıyorum izlemeye değer mi önerir misin
Elbette ilk üç serisi harika konu olarak düşünme bütün ünlü kendi alanında ödüller, başarılı filmler de oynamış yıldızların toplandığı böyle bir film serisi yok.
Cok tesekkur ederim izliycem mutlaka
Kesinlikle izleyeceğim
ilk 3 seriyi kac sene once izlemistim cok begendigim bir seri tabi butun yildizlar toplanmis, artik diger film/dizilerde yaptigim gibi tekrar bastan mi baslar izlerim hatirlamak icin ya da direkt 4den mi izleyecegim gun belli olur...
Izlemem modum dusuyo ıcım kararıyo dunyam basıma yıkılıyo boyle seyler ızlerken
Yok artık kendi çapında bir şekilde oynayan oyuncuların filmlerini izlemiştirsin yıldızlar geçiti bir film konu zaten klasik şeyler ama bu kadar başarılı oyuncuyu bir arada bir daha görmek mümkün değil.
Gittim tabiki. Stallone benim adamım ve ekiz gibiyiz. 😃
Tavsiye ederim. İyi bütçe ile güzel film.
Sadece 1 izledim. Başka da izlemedim. Saçma sapan senaryo var. Gerisi oyuncu kadrosu.
#Vesselam
Sinemaya verilen parayı gereksiz buluyorum. Televizyondan ya da internetten izlemeyi tercih ederim.
nasıl olsa yakında netflix alır
gitmeyeceğim o yüzden
Ama izlenir be. Yılların filmi izlerim valla
Hiç master olana kadar hesap tutmadım :))
İlk 3 seriyi izledim , bunu da izlerim 😊
Düşünmüyorum
Hayır
İzlemek isterdim
Olabilir
Evet izleyeceğim beklediğim filmler arasındaydı
İzlemeyi düşünmüyorum
Evet en kısa zamanda izlemek istiyorum
Silverlstr Stallone Rambo serisi efsane
Dün izledim. Güzeldi.