+1 yılYeni Ahit 2015 konusu
allah var brükselde yaşıyor bi apartman dairesinde karısı ve çocuklarıyla yaşıyor allah insanları bilgisayar üzerinden yaratıyor evrenin bütün yasalarını bilgisayara işleyerek uyguluyor insanlara kötülük yapmaktan zevk alıyor sonra allah uyurken kızı bilgisayarını karıştırıyor deprem sel uçak kazası vs görüyor sonra babasına sinirli sinirli insanlara neden eziyet çektiriyorsun diyor babası da bilgisayarımı karıştırmak yasak demişdim deyip kızını kemerle dövüyor sonra kızı babasından intikam almak için dünyaya gidiyor kendisini peygamber olarak tanıtıyor yeni kutsal kitap yazıyor ama evden kaçarken bilgisayardan herkesin ölüm tarihlerini sms ile yolluyor ve bilgisayara şifre koyuyor sonra herkes öleceği günü bildiği için artık hiç kimse allaha itaat etmiyor allah da kendisine hiç kimse itaat etmediği için ve bilgisayarın şifresini bilmediği için dünyaya kızının peşine gidiyor kızını buluyor kızına yalvarıyor ne olur bilgisayarın şifresini aç diye bu arada allah kendi yarattığı dünyaya gidince allahın başına gelmeyen kalmıyor
03 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler bibot
- +1 yıl
yollu cevap yazmaya bile tenezzül etmemiş
Soran+1 yılsenin ağzına s*çarım hadsiz anandır yollu
En İyi Cevaplar
- Diziler & Filmler konusunda 29,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEn son izlediğim film spider man across the spider verse. böyle animeleri çok seviyorum.. tavsiye ederim
https://www.youtube.com/embed/cqGjhVJWtEgSpider-Man: Into the Spider-Verse, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'in maceralarını konu ediyor. Gwen Stacy ile yeniden bir araya gelen Miles, Çoklu Evrenleri geçer. Miles bu sırada ne olursa olsun orayı korumakla yükümlü olan Örümcek - İnsanlarla karşılaşır. Büyük bir tehdit ile karşı karşıya olan kahramanlar, ne yapacaklarını bilemeyince Miles, kendisini diğer Örümcekler’in karşısında bulur. Miles, en sevdiği insanları büyük bir tehdite karşı koruyabilmek için yeteneklerini kullanmak zorundadır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnime sevmem ki
+1 yılBen filmlerin ismini aklımda tutma özürlüsüyüm o yüzden filmi anlatacam, böyle bir deniz gemisi vardı derine inip basınçtan arıza veriyordu oksijenleri bitmek üzereydi içlerinden bir kahraman denize inip hava çekmeye çalıştı deniz altına ama geberdi sonra diğer kalanlarda tek tek acı sonla veda etti hayata en son iki kişi kaldı biri yaşlı biri küçük erkek küçük dediğim yine nerden baksan 20 var tabi neyse yaşlı olan gence hayat verdi onu kurtardı poff yine duygulandım bak 😄
Anladın mı filmi o işte
011 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle çok net anladım aynen o film işte 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Tamam tamam K_19 du yanlış hatırlamıyorsam 😄
Soran+1 yılgerilim mi bu
- +1 yıl
Yok komedi 😅 kız adamlar denizin derinliğinde hayat mücadelesi veriyor gerilecen tabiş
Soran+1 yılyaa ahahahhaha manyak 😂😂 mesela köpek balıklı yabancı filmler tıpkı komedi gibi 😂
- +1 yıl
Äáä ben izlerken ayaklarımı falan toplayıp çök kapan tutun modeli halinde izliyorum öyle bir etki ediyor bende 🦈😂
Soran+1 yılkız ben gülüyorum ya 😂 bazen uykum kaçınca tvyi açıyorum öyle ses olsun diye ve gece kanal d de köpek balıklı film çıkıyo ve cidden gülüyorum komedi gibi 😂
- +1 yıl
Cesur kiz 😼
Soran+1 yılkız ama komikler ya 😀
- +1 yıl
Çok yapay olanları var, onlar komik evet 😃
Soran+1 yılişte tam olarak onlardan bahsediyorum 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Diziler & Filmler konusunda 383 cevap paylaştı. Bu gün izleyecektim the man called Otto
https://www.youtube.com/embed/eFYUX9l-m5I01 Yorumla
Soran+1 yılkonusu ne bebikim
Diziler & Filmler konusunda 769 cevap paylaştı. En son Şeytanın Kabilesi'ni izledim öyle de kaldı. Sinemada Talk To Me izlemeyi düşünüyorum şu ara
027 Yorumla
Soran+1 yılsinemada ki korku mu
Soran+1 yılkimle gideceksin 🥺 ya ben yanıma benle korku filmini sinemada izleyecek birisini bulamıyorum ya zorla ikna ediyorum kızları vs 😒 bıktım gerçekten de
Soran+1 yılişte kendime partner doğurmadığım için oldu böyle demek ki 🥺 kaç yaşında teyzoş 🥺
Soran+1 yılneeee 😱😱😱 17 miiiiğ 🥺🥺😢 kız kaç yaşında fırtlattın sen bunu 😩😀
Soran+1 yılkız ben 17 yaşımdaymışım ya o doğduğunda 🥺 yıkıldım şu ann 7/8 ancadır diye düşünmüştüm
Soran+1 yılben ilk korku filmimi 10 yaşlarımda falan izlemiştim 😌 hatta ilk izlediğim korku filmi scream 😌
Soran+1 yılevet bizi kimse durdurmamış 😂
Soran+1 yılahahahahahha kızzz 😂😂😂😂😂 hahahahah güldürme şimdi 😂😂
Soran+1 yılkahkaha attım ha 😂😂 sen çok fenasın he 😂😂😂 şimdiki çocuklar herşeye erişiyor bu kadar kolay öğrenilmemeli çoğu şey 😂
Soran+1 yılbenim hiç o kadar zekiye arkadaşım olmadı 😂😂😂 sen soru sormadın mı bugün? 😀
Soran+1 yılkapıda mı kaldın 😂 sabahtan beri kapının önünde misin 😂 çilingir mi çağırdın naptın
Soran+1 yılnasıl yaa derhal anlat 😂
Soran+1 yılahahahah ahahah geçenlerde de kız kardeşim kalmış kapıda kredi kartımla açtım kapıyı abla bu kadar kolay olmamalı ya demişti 😂😂
Soran+1 yılben zaten hiç anlamam kapıda ağlardım help diye 😂
Adını hatırlamıyorum, sahilde yarım saat 10 seneye mi ne tekabül ediyordu, zaman hızlı geçiyordu. Güzel filmdi
06 Yorumla
Soran+1 yılgerçektende o kadar anladım ki hangi film olduğunu 😒
- +1 yıl
Asdf konusu farklı olduğu için bilen birkaç delikanlı çıkar diye konudan ipucu vereyim dedim. Sana da iyilik yaramıyor🫥
https://www.youtube.com/shorts/mkWm69FgbuQ
Soran+1 yılgerçekten de o kadar iyilik ki 😂😂😂😂
Soran+1 yılyaa teşekkür ederim 😌😌 zahmet oldu beyefendi 😒
+1 yılEvil dead uyanış.. bayada hoşuma gitti izledim bir filmi sonuna kadar nihayet
03 Yorumla
Soran+1 yılnormalde izlemiyo musun
- +1 yıl
Film konusunda benim biraz kalite takıntım var görüntü net olması gerek internetten önceden çok film izlerdim ya donardı ya görüntü kalitesi iyi değil kapatırdım. Çabuk sıkılırdım.. 2 gün önce internet üzerinden film sitesine girdim normalde vizyon filmleri severim ben, eski filmleri izlemiyorum
- +1 yıl
Bu aralar siteye girip cıkıyorum ama çok tat vermiyor.. bende kapattım kendimi bir filme evil dead benim çocukluk dönemimden kalma film yeniye göre uyarlama yapmışlar açtım izledim sabahın 5 ne kadar 🤭
Dün tesadüf gece uyku tutmadi.. tv'de Muhtesem Gatsby vardi Leonardo Di Caprionun.. Izlemistim onceden.. Ask neler'e kadir.
00 Yorumla
+1 yılBugün film değilde bı diziye başladım sevgili çocuk muydu adı neydi öyle bişey
08 Yorumla
Soran+1 yılonu listeme ekledim ama içimden gelmiyor nedense izlemek , güzel mi?
- +1 yıl
Değişik bı konusu var psikolojik spoiler vermeyim şimdi ama ilgimi çekti değişik
Soran+1 yılufak bi spoiler olabilir
- +1 yıl
Adamın biri bı kadına takıntılı kadını kaçırıp takıntılı olduğu kişiye dönüştürüyor ve işin enteresan tarafı 2 çocuk var kız olan takıntılı olduğu kadının küçüklüğüne birebir benziyor olay bu kız üzerinden dönüyor
Soran+1 yılhm bak şimdi çekti beni
- +1 yıl
Dizi olunca kısa zaten ilk bölümü izlersin hoşuna gitmezse devam etmezsin
Soran+1 yılkaç tane diziyi bitirmeden bıraktım zaten netflixte
- +1 yıl
Onu bende öyle yapıyorum ama kimisi efsane sarıyor
Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. filmin adını unuttum ama bi adam insanları öldürüp etini falan yiyodu onu izlemistim
00 YorumlaLupin diye bir dizi var onu izliyorum henüz bitiremedim
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 390 cevap paylaştı. Ne tur seviyosun sana hemen soyleyim film benim isim
00 Yorumla
+1 yılEn son Deadpool, arada dönüyorum. 😂
Tarhana cipsi sarar mı seni? 😂00 YorumlaDrakula: Son Yolculuk
00 Yorumla
+1 yılHeat filmi harikaydı
07 Yorumla
Soran+1 yılkonusu ne
- +1 yıl
Konuyu boş ver al Pacino ve Robert de niro filmi
Soran+1 yılkonusunu niçin boşvereyim 🙄
- +1 yıl
Çünkü saydığım isimler olduğu için
Soran+1 yılbenim için konusu önemli ama 😀
- +1 yıl
Söylemiyorum kendin bak 😂
Soran+1 yıliyi söyleme
- Diziler & Filmler konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılDilber ayın hayatıydı...😄
01 Yorumla
Soran+1 yılana ben onu izleyecektim ya 😀
The Fall gerim gerim gerilmelik
06 Yorumla
Soran+1 yılaa severim gerilim konusu ne
Soran+1 yılazıcık verebilirsin
- +1 yıl
2 kız arkadaş 200 metre yükseklikteki kuleye tırmanıyarlar sonra kulenin tepesinde mahsur kalıyorlar ben izledim deli filmi hiç beğenmedim ama sen izle kesin beğenirsin çünkü kızlarla erkeklerin beyni tam zıt çalışıyor
+1 yılBarış akarsunun filmiydi
02 Yorumla
Soran+1 yılonu izledim ya
- +1 yıl
Aşk tesadüfleri sever 2yi izledin mi
- Diziler & Filmler konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılşu an av mevsimi ni izliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılav mevsimi mi o nasıl
- +1 yıl
Polisiye sever misin
Soran+1 yılseverim
- +1 yıl
Türk yapımı, cem yılmaz, şener şen falan var izle istersen
Güzel bir iş fikri ürettin yapalım hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılALLAH rızası için yapın artık diyet cipsi ya 😂
Az önce kung fu panda serisini bitirdim yine 😄
06 Yorumla
Soran+1 yılanimasyon izlemek istemiyorum şu an :/
Soran+1 yılkaç kare daha izlicem ya john wick 😒
Soran+1 yılyenilmezi izledim
Dizi izledin kulüp
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılBones and all 2022
00 Yorumla Sümelanın şifresi temel
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılArınma gecesi filmini izlemistim
00 Yorumla
+1 yılBiz maraş targanası yiyoruz, evde 7 kilo var..
00 Yorumla
+1 yılUnuttum baya olmuş yaknizlik zor ne matilda
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 836 cevap paylaştı. Piyanisti izledim
02 Yorumla
Soran+1 yılseverim
Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dunkırk
08 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl isim
Soran+1 yılhm çekmedi beni :/
Soran+1 yılben böyle filmlerde direkt kapatıyorum
Soran+1 yılçünkü boğuluyo gibi oluyorum sıkılıyorum sarmadıysa
Shooter
04 Yorumla
Soran+1 yılo neymiş
Soran+1 yılizledim mi acaba ben bunu şu an şüphe oldum
+1 yılJohn wick 4
01 Yorumla
Soran+1 yılo vizyonda mı
+1 yılTop gun
04 Yorumla
Soran+1 yılooo güzel bir nostalji filmidir tom un
- +1 yıl
Yenisini izledim, eskisini de severim.
Soran+1 yılyenisini izlemedim ama eski olan çok iyi müzikleri falan
buna bayılıyorum
m.youtube.com/watch- +1 yıl
Yenisi de çok iyi tavsiye ederim
+1 yılopenheimer
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu bi ben izlemedim galiba
- +1 yıl
izleme cok kotu
Midnight. Öneririm.
04 Yorumla
Soran+1 yılkonusu ne
Soran+1 yılhmm bunu araştırayım
Gönül dağı
00 YorumlaKarayip Korsanları 3
00 Yorumla
+1 yılYeşil sol
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 477 cevap paylaştı. jihn wick 4
00 Yorumla
+1 yılHayatım tabi ki de
00 YorumlaKurtlar vadisi
00 Yorumla
+1 yılKapıcılar Kralı
00 Yorumla
+1 yıl‘Dengesiz’ izledim en son.
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yıl9.5 hafta
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Testere serisi
00 Yorumla
+1 yılWar dog
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yıltetikçi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne