Merhaba arkadaşlar, yıllardır aklımda olan bir filmi arıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Ben çok küçükken bir film görmüştüm, filmn başı şöyleydi: bir çift sevgili kıyafetlerini çıkarıp birlikte göl gibi bir yere giriyorlar ve sanırım o göl fay suyu olduğu için onlar içindeyken kaynamaya başlıyor ve ikisi de yanarak ölüyor. Film bu şekilde bir kasabada başlıyor devamını izleyemedim ama hep merak ettim. Büyüdüm aklıma geldikçe bişiler yazıp bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum. Bilen var mı içimde kaldı lan...
Güncellemeler
+1 yıl
Ve sanırım bir deprem ya da folkan patlaması filmiydi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İngilizce yazarak arattın mı? Öyle daha çok çıkma ihtimali oluyor
Ne yazim ki onu bile bilmiyorum. Sen bu anlattıklarımdan bir cümle kur ben İngilizceye çevirip aratim
Ben bi arattım Lake of death mi?
Baktım deniz kızı filmi gibi bişi bu dediğin. Benim aradığım şey volkanik gibi bişiydi
Teşekkür ederim hiç üşenmeden aradığın için
"Dante Yanardağı" o zaman. Çünkü bende izlediğimi hatırlıyorum öyle bir sahneyi. Bir çift suya girip seks yaparken su kaynıyordu birden
Seks mi yapıyorlardı flclfkfk. O yaşta anlayamamışım
Lan valla da ooo buldun be, helal olsun. Çok teşekkür ederim için rahatladıııı çokkk
Bu sahne değil mi? Alttan alttan işi götürüyorlar işte jsldks
Evet tam da o
Ne demek her zaman efenim jsdk
Gerçek hesabımdan takibe alıyorum seni, iyiliğini unutmam
Kız hiç takıntılı değilim demiştir o sırada yine kız ;
Takıntılıyım
Kaç yılında izlemiştin
2010-2012 sanırım
Oyuncuları hatırlıyor musun
Hayır sadece anlattıklarımı hatırlıyorm.
İzleyemedim zaten, bir gün bulur islerim diye diye sonunda takıntı yaptım. Bulacam diye
Yarın bir bakınırım
Bulabilir misin yani?
Kesin bulurum diyemem
Olsun denemen bile olur bekliyorum ben
Filmin adı neydi?