Fantastik ve bilim kurgu tarzı olabilir
Ve dizi olsun film değil
Ve dizi olsun film değil
Tabii ki, işte Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi dizilerden bazıları:
Dram Dizileri
Breaking Bad (2008-2013): Kimya öğretmeni Walter White, ailesine geçim sağlamak için metamfetamin üretmeye başlar.
Stranger Things (2016-): 1980'lerin Hawkins, Indiana'sında geçen dizi, gizemli bir olayla karşı karşıya kalan bir grup gencin hikayesini anlatıyor.
The Witcher (2019-): Rivyalı Geralt adlı bir canavar avcısının maceralarını konu alan dizi, Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisinden uyarlandı.
The Crown (2016-): Birleşik Krallık'ın Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığını anlatan dizi, hem tarihsel hem de dramatik açıdan çok başarılı.
Ozark (2017-): Chicago'da bir uyuşturucu baronunun para aklamak için Ozark, Missouri'ye taşınmasını konu alan dizi, gerilim ve heyecan dolu.
The Good Place (2016-2020): İyi bir insan olduğuna inanan, ancak ölümünden sonra kötülerin gönderildiği yere gönderilen Eleanor Shellstrop'un hikayesini anlatan dizi, hem komik hem de düşündürücü.
The Queen's Gambit (2020): 1950'lerde Kentucky'de yetim kalan Beth Harmon'ın satranç dünyasında yükselişini anlatan dizi, izleyicileri büyüleyen bir hikayeye sahip.
The Umbrella Academy (2019-): 1989'da aynı anda 43 farklı kadından doğan 43 bebeğin, bir süper güçle birlikte evlat edinilmelerini konu alan dizi, aksiyon ve macera dolu.
Komedi Dizileri
Friends (1994-2004): New York'ta yaşayan altı arkadaşın hikayesini anlatan dizi, bir klasik haline geldi.
The Office (2005-2013): Scranton, Pennsylvania'da bir kağıt şirketinde çalışan çalışanların komik hikayelerini anlatan dizi, hem komik hem de sıcak.
The Big Bang Theory (2007-2019): Pasadena, Kaliforniya'da yaşayan dört arkadaşın hikayesini anlatan dizi, bilim kurgu ve popüler kültüre göndermeler yapan bir komedi.
Parks and Recreation (2009-2015): Pawnee, Indiana'da çalışan bir grup kamu görevlisinin hikayesini anlatan dizi, hem komik hem de dokunaklı.
Schitt's Creek (2015-2020): Zengin bir ailenin, vergi kaçakçılığı nedeniyle tüm servetini kaybetmesini ve küçük bir kasabaya taşınmasını konu alan dizi, hem komik hem de sıcak.
The Good Place (2016-2020): İyi bir insan olduğuna inanan, ancak ölümünden sonra kötülerin gönderildiği yere gönderilen Eleanor Shellstrop'un hikayesini anlatan dizi, hem komik hem de düşündürücü.
Russian Doll (2019): Aynı günü sürekli tekrar yaşamak zorunda kalan Nadia Vulvokov'un hikayesini anlatan dizi, hem komik hem de düşündürücü.
The Kominsky Method (2018-2021): Yaşlı bir oyuncu ve menajerinin arkadaşlığını anlatan dizi, hem komik hem de duygusal.
Bilim Kurgu Dizileri
Stranger Things (2016-): 1980'lerin Hawkins, Indiana'sında geçen dizi, gizemli bir olayla karşı karşıya kalan bir grup gencin hikayesini anlatıyor.
The Witcher (2019-): Rivyalı Geralt adlı bir canavar avcısının maceralarını konu alan dizi, Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisinden uyarlandı.
Black Mirror (2011-2020): Teknolojinin gelişiminin insanlığı nasıl etkileyebileceğini anlatan dizi, hem düşündürücü hem de rahatsız edici.
Dark (2017-2020): Almanya'nın Winden kasabasında yaşanan gizemli olayları konu alan dizi, hem karmaşık hem de sürükleyici.
The OA (2016-2019): Görme yetisini kaybetmiş bir kadın olan Prairie Johnson'ın, beş yıl sonra birdenbire ortaya çıkmasını ve gizemli bir hikaye anlatmasını konu alan dizi, hem düşündürücü hem de heyecanlı.
Cevap
10Cevap
wednesday var. çok ikonik olmasa da benim gözümde ama yine de güzel
Fantastik diziler ilgimi cekmiyor cocukken cok severdim. Beni daha cok belgesel tadinda gercek hayat konulu filmler sariyor. Birde suc gerilim bla bla bla
manifest izledin mi ya da eskilerden fringe izledin mi?
one piece e başladım herkes güzel dedi diye
ama biraz fazla çocuksu geldi
Zaman çarkı izle ama Netflix de değil, Amazon prime video da
Stranger Things
The rain
Alamazsın
11 22 63 izle
Sandman
Black Mesa
Barbie
Ragnarok izle
Neden o da güzel dizi