Diziler & Filmler İzlediğiniz en güzel film neydi? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir NBC hayranı olarak benim için Bir Zamanlar Anadolu'da Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll İzlediğiniz en güzel film neydi? Cevapla Film Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Joker filmi https://www.youtube.com/embed/24cQfQJ79Rs 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Listeme eklendi
apoptygma1 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ( Abbas Kiyarüstemi) Kirazin Tadi - izledigim guzel filmlerden biri. 1 3 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İyi yönetmenlerin iyi filmleri olur💯 Yorumla apoptygma1 +1 yıl Katiliyorum 👍 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bu gecenin filmini buldum şimdi izleyeceğim. Abbas Kiyarüstemi filmlerini izlemek istiyordum ne zamandır Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ahlat agacı 1 13 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bak oda çok iyiydi Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ben sinemada izlemiştim 3.5 saat sanki sahnelerin içerisindeydim Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya cok büyüleyici baska ne izledn Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Nuri bilgenin çoğu filmini izlemişimdir. Zeki demirkubuzdan Yeraltı, Fazıl Coşkun Uzak İhtimal... sen? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yeraltını ben de izledm acaipti Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Çok iyiydi. Birde Ankara'da geçiyor Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Öyle mi Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Aslında ordaki başrol Zeki Demirkubuzun kendisi hırsız diye suçladığı Nuri Bilge. Başka ne var sende? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl İşe yarar bir şey izle Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ne gibi? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Film önerdm ismi o Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hahaha çok iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Joker filmi
https://www.youtube.com/embed/24cQfQJ79RsListeme eklendi
( Abbas Kiyarüstemi) Kirazin Tadi - izledigim guzel filmlerden biri.
İyi yönetmenlerin iyi filmleri olur💯
Katiliyorum 👍
Bu gecenin filmini buldum şimdi izleyeceğim. Abbas Kiyarüstemi filmlerini izlemek istiyordum ne zamandır
Ahlat agacı
Bak oda çok iyiydi
Evet ya
Ben sinemada izlemiştim 3.5 saat sanki sahnelerin içerisindeydim
Evet ya cok büyüleyici baska ne izledn
Nuri bilgenin çoğu filmini izlemişimdir. Zeki demirkubuzdan Yeraltı, Fazıl Coşkun Uzak İhtimal... sen?
Yeraltını ben de izledm acaipti
Çok iyiydi. Birde Ankara'da geçiyor
Öyle mi
Aslında ordaki başrol Zeki Demirkubuzun kendisi hırsız diye suçladığı Nuri Bilge. Başka ne var sende?
İşe yarar bir şey izle
Ne gibi?
Film önerdm ismi o
Hahaha çok iyi
Barda (2007)