Yunus
Beter Ali
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yunus iyi çocuktu iyi çocuktu da fena bir kusuru vardı. Ayyaş ve çapkındı.
Beter Ali hak ediyordu ediyordu da o da dolandırıcıydı
Ethem ah Ethem o kadar paran var alamanyalarda götten yiyen Ethem. Bi kendine bak bi spora git pembenin gönlünü çal bee
Cevap
10Cevap
İkisi ile de olmamalıydı bence
Minibüs şoförü Rüstem
Tarafımız bellidir 😂
Bir Pembe Erdağı fanı olarak Beter hak etmişti ama dizi boyunca Yunus’a olan aşkından dolayı Yunus tarafı ağır bastı
Ahaha ikiside birbirinden şopar. Kadın elinde oynatıyor. Yunus yakışıyordu bence. 😂
İkiside yalancı. Bu yüzden ikiside olmamalıydı bence :D
pembenin dilinde yalan yuva yapmış
@huzunluyurek Pembe yunusu seviyordu... Ayyaş yunuzzz için beteri terk etti. Yunus hem içici , hemde gözü dışarıdaydı... Beterde beterdi. Çıkarları için tüm mahalleliyi kullandı. Apt*lca bir roman için... ve üstelik kız arkadaşı varmış... İkisindende bir halt olmaz... Tamam pembede yalancı ama kötüde değildi. Eğlenceliydi favori karakter. En azından ne istediği belliydi. Sevdiği belliydi, istediği belliydi jgjkg ayyaş yunuzz için ağlıyordu ve gerçekten seviyordu... Ethem desen ethemde sal*k ve görgüs*zdü hahah yani hiçbirinden bir h*lt olmaz :d
Yunus zamanında bohçacı Gülsüm ile Pembe'yi aldatmıştı yani Beter Ali ile olmalıydı.
Ezelden beri Yunus a aşık oldg icn o tabiki ama beter Ali de iyi adamdı onu seviyordu
Beter Ali. Tam bir alfa erkeğiydi. Pembeyi ancak o adam edebilirdi.
Beter Ali. Yunus'u bir turlu sevememistim, ayyaş Yunus.
Yunus'u hiç sevmiyordum yakıştırmıyordum ama Ali iyiydi
Pembe gibi dik duran eğlenceli kadınları dizide de olsa hiçbir erko hak etmiyor ahs
Tabii ki beter Ali Allah rahmet eylesin
beter ali sonuna kadarrr
Zengin ethemle olmalıydı...😄
Hiç biri bekarlik sultanlık...
Beter Ali. Bir kişiyi unutmuşsun. Almancı.
Kimseyle, canım pembem yanına yakışan yoğtu
izlemiyorum ama beter ali daha iyi geldi bana..
Beter Ali kesinlikle 🤡
Beter aliyle arasındaki çok başkaydı.
Etheme layıktı
Yunus
Yunus bence
Beter
Beter ali tabii
Beter ali
beter ali fav
Tabii ki Ali
Ethem diyorum ben
Yunus