Siz dizileri neden seversiniz ki mesela? Ben kendimde o gücü bulamıyorum.2. Olarak da çplk içerikler oluyor her dizide var yok mu? Yok dediğiniz bi dizi var mı? Ben görmek istemiyorum o yüzden izleyemiyorum. Hem sıkılıyorum. Yüzlerce diziyi izlicem diye yazıyorum ama listemi siliyorım 2-3 gündür böyleyim yardım edin ya çok takıntılı biriyim ben izlemeli miyim tüm dizileri? Şu yabancı dizileri izlicem ama. Bide eski yeni mi ne izlemek istediğimi bilmiyorum eskilere de saygısızlık yapmak istemiyorum. Çk kararsızım.
3. olarak da mesela internette bir sürü dizi izleme sitesi var o sitelerin sadece herhangi birinde tüm diziler oluyor mu? Bu kadar kompleks bi internette ben aramaktan nefret ediyorum bi sitede olmayan dizi diğerinde varsa felan hiç ta en baştan uğraşmak istemiyorum yardım edin bilenlerrrrrrr.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Trt1 dizilerinde öpüşme vs. yok ama çıplaklık her dizide var artık.
Fazla olmayacak derece Kurtlar Vadisi var, Deli Yürek, bizimkiler dizisi
Gerçekten hepsinde var mı öncekilerde de var şimdi de var hepsinde var değil mi sana güvenip izlemicem bak hiçbirini çünkü asla görmek istemiyorum
Evet hiç izlmemek en iyisi tabii
Çok saol benim için önemli bir konuydu travmalarım var ve cnsll içerikli her şeyden nefret ediyorum bunları yayınlayan yönetmenin filmini felan da izlemem
O zaman hiç izleme bence, özellikle yabancı dizi ve günümüzde son zamanlarda izlenen tr dizileri
Kurtlar Vadisinde tasavvufi dini konular mevcut. Allah ismi geçen dini dizi niteliğini taşır ama birkaç sahnede öpüşme var