Tüm dizileri izlemeliyim takıntım var ama mükemmelliyetçi olduğum için hiçbirini izleyemiyorum?

Siz dizileri neden seversiniz ki mesela? Ben kendimde o gücü bulamıyorum.2. Olarak da çplk içerikler oluyor her dizide var yok mu? Yok dediğiniz bi dizi var mı? Ben görmek istemiyorum o yüzden izleyemiyorum. Hem sıkılıyorum. Yüzlerce diziyi izlicem diye yazıyorum ama listemi siliyorım 2-3 gündür böyleyim yardım edin ya çok takıntılı biriyim ben izlemeli miyim tüm dizileri? Şu yabancı dizileri izlicem ama. Bide eski yeni mi ne izlemek istediğimi bilmiyorum eskilere de saygısızlık yapmak istemiyorum. Çk kararsızım.

3. olarak da mesela internette bir sürü dizi izleme sitesi var o sitelerin sadece herhangi birinde tüm diziler oluyor mu? Bu kadar kompleks bi internette ben aramaktan nefret ediyorum bi sitede olmayan dizi diğerinde varsa felan hiç ta en baştan uğraşmak istemiyorum yardım edin bilenlerrrrrrr.

Güncellemeler
+1 yıl
yardımmmmmmmmm
Güncellemeler
+1 yıl
Heyyyyyyyyyyyy
Tüm dizileri izlemeliyim takıntım var ama mükemmelliyetçi olduğum için hiçbirini izleyemiyorum?